Lara Prime Steak yorumlar

Lara Prime Steak yakın 3054. Sokak, 16 Eylül Mahallesi, Çeşme, Izmir, Aegean Region, 35930

  • Adres: 16 Eylül, 3053. Sokak No 16A, 35930 Çeşme/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 712 01 22
  • Web sitesi: laraprime.com
  • Enlem, Boylam: 38.3255365, 26.3019146

Lara Prime Steak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Lara Prime Steak yorumlar

Lokasyon olarak çok iyi bir yerde, deniz manzaralı yemeğinizi yerken ortamın tadını çıkarabilirsiniz, güler yüzlü bir karşılamadan sonra gayet hızlı bir servis sizleri bekliyor, yemekler gayet lezzetli ve kalitelidir, gönül rahatlığıyla … Daha fazla

After a few days of grilled fish and seafood, my husband wanted some meat. For people who don’t take beef, trying to get lamb and mutton is pretty hard so we were pleased to find Lara! The owners and staff are friendly and helpful, and the … Daha fazla

This amazing place has the best steak and best fish that we have ever ordered!! I really loved the service and ambiance of the place. Everyone was really nice and the prices are really ok. Thank you Lara Prime Steak!!! Daha fazla

2023-09-27 Meltem

Lokasyon olarak çok iyi bir yerde, deniz manzaralı yemeğinizi yerken ortamın tadını çıkarabilirsiniz, güler yüzlü bir karşılamadan sonra gayet hızlı bir servis sizleri bekliyor, yemekler gayet lezzetli ve kalitelidir, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

2023-09-27 Ayşe

After a few days of grilled fish and seafood, my husband wanted some meat. For people who don’t take beef, trying to get lamb and mutton is pretty hard so we were pleased to find Lara! The owners and staff are friendly and helpful, and the food is delicious. The ambiance of the restaurant is also very pleasant. We would recommend it.

2023-09-27 Mustafa

This amazing place has the best steak and best fish that we have ever ordered!! I really loved the service and ambiance of the place. Everyone was really nice and the prices are really ok. Thank you Lara Prime Steak!!!

2023-10-12 Emine

We had a great evening at Lara Prime Steak. The location is perfect, with a beautiful view of the sea. The staff greeted us with a smile and provided quick and efficient service. The food was delicious and of high quality. I highly recommend this restaurant for a wonderful dining experience.

2023-10-17 Ahmet

Lara Prime Steak Biftek restoranı'nın lokasyonu gerçekten mükemmel. Deniz manzarası eşliğinde yemek yemek gerçekten harika bir deneyim. Personel güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyor. Yemekler lezzetli ve kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Fatma

Lara Prime Steak Biftek restoranının et ve balık seçenekleri gerçekten muhteşem! Servis ve ortamı da çok beğendim. Herkes çok nazikti ve fiyatlar gerçekten uygun. Teşekkür ederim Lara Prime Steak!!!

2023-10-27 Mehmet

Lara Prime Steak Biftek restoranı'nın et ve balık seçenekleri gerçekten tadabileceğiniz en iyiler! Servis ve ortamı da çok beğendim. Herkes çok nazikti ve fiyatlar gerçekten uygun. Teşekkür ederim Lara Prime Steak!!!

2023-11-01 Zeynep

Lara Prime Steak restoranında harika bir akşam geçirdik. Lokasyonu mükemmel, deniz manzarasıyla beraber yemek yemenin keyfini çıkardık. Personel bize güleryüzle karşıladı ve hızlı ve verimli bir hizmet sundu. Yemekler lezzetli ve kaliteliydi. Bu restoranı harika bir yemek deneyimi için kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ali

Lara Prime Steak Biftek restoranı gerçekten eşsiz bir deneyim sunuyor. Yemekler çok lezzetli ve servis hızlı. Personel son derece nazik ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Hatice

Lara Prime Steak Biftek restoranında harika bir akşam geçirdik. Deniz manzarası gerçekten muhteşemdi. Personel güleryüzlü ve hızlı bir hizmet sağladı. Yemekler lezzetli ve kaliteliydi. Bu restoranı harika bir yemek deneyimi için tavsiye ederim.

2023-11-16 Hasan

Lara Prime Steak Biftek restoranı'na yemek yemeye gittiğimizde gerçekten çok memnun kaldık. Lokasyonu, ortamı ve servisi çok iyiydi. Yemekler de lezzetli ve kaliteliydi. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-21 Gülsüm

Lara Prime Steak Biftek restoranı'nın et ve balık seçenekleri gerçekten mükemmel! Servis ve ortamı da çok beğendim. Herkes çok nazikti ve fiyatlar gerçekten uygun. Teşekkür ederim Lara Prime Steak!!!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Lara Prime Steak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?