Laçin Yemek Hizmetleri - Kayseri Toplu Organizasyon Yemek Çeşitleri

Laçin Yemek Hizmetleri - Kayseri Toplu Organizasyon Yemek Çeşitleri yakın Vecihi Hürkuş Sokağı, Köşk Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38140

  • Enlem, Boylam: 38.7040526, 35.5199635

Laçin Yemek Hizmetleri - Kayseri Toplu Organizasyon Yemek Çeşitleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Laçin Yemek Hizmetleri - Kayseri Toplu Organizasyon Yemek Çeşitleri yorumlar
2023-09-17 Ahmet

Laçin Yemek Hizmetleri'nin yemekleri çok lezzetli, özellikle et yemeklerini tavsiye ederim. İşletmede ilgiyle karşılandım ve hızlı bir şekilde servis alabildim. Fiyatlar ise oldukça makul. Genel olarak memnun kaldım.

2023-09-17 Ayşe

Gittiğimde çok kalabalık olduğu için rezervasyon yaptırmam gerekti, bu da bekleme süremi oldukça azalttı. İç mekan dekorasyonu oldukça şık ve keyifli. Yemeklerin lezzeti de beni memnun etti. Fiyatların ise biraz yüksek olduğunu düşünüyorum.

2023-09-17 Mehmet

Laçin Yemek Hizmetleri'nin yemeklerinin lezzeti harika. Özellikle tatlılarına bayılıyorum. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-02 Fatma

Laçin Yemek Hizmetleri'nde yemek yemek harika bir deneyim. İlk gittiğimde karşıladıkları şekilde, beni her seferinde güler yüzle karşılıyorlar. İç mekan dekorasyonu oldukça lüks ve şık. Yemeklerin lezzeti de fiyatlarına değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Cem

Laçin Yemek Hizmetleri'ni denedim ve oldukça memnun kaldım. Yemekler çok lezzetli ve taze. Fiyatlar da oldukça uygun. Çalışanlar da yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tekrar giderim.

2023-10-12 Ayhan

Laçin Yemek Hizmetleri'nin yemekleri oldukça lezzetli. Özellikle et yemekleri favorim. İç mekan dekorasyonu da hoş ve ferah. Hizmet açısından da hiçbir sorun yaşamadım. Hızlı ve özenli servisleri için teşekkürler.

2023-10-17 Beyza

Laçin Yemek Hizmetleri'ne gittiğimde çok kalabalık olduğu için beklemek zorunda kaldım. Ancak personel ilgili ve güleryüzlü olduğu için bu bekleyişe değdi. Yemeklerin lezzeti ise çok güzeldi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değerdi.

2023-10-22 Merve

Laçin Yemek Hizmetleri'nin yemeklerinin lezzeti çok güzel. Fiyatları da uygun. İç mekan dekorasyonu da oldukça hoş. Personel de güler yüzlü ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Tavsiye ederim.

2023-10-27 İbrahim

Laçin Yemek Hizmetleri'nde yemek yemek oldukça keyifli bir deneyim. İşletme iç mekanı oldukça şık ve ferah. Yemeklerin lezzeti, sunumu ve porsiyonları da çok güzel. Fiyatlar ise biraz yüksek. Yine de tavsiye ediyorum.

2023-11-01 Ebru

Laçin Yemek Hizmetleri'ni denedim ve oldukça memnun kaldım. Yemeklerin lezzeti harika. İç mekanı da oldukça şık ve keyifli. Personel de ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun.

2023-11-06 Özgür

Laçin Yemek Hizmetleri'ne gittiğimde bekleme sürem biraz uzun oldu, ancak personel bu süre içinde bana ilgi gösterdi ve rahatlattı. İşletme iç mekanı oldukça hoş. Yemeklerin lezzeti de beğendim. fiyatlar ise biraz yüksek.

2023-11-11 Nazlı

Laçin Yemek Hizmetleri'nin yemekleri çok lezzetli ve taze. İç mekan dekorasyonu da oldukça hoş ve ferah. Personel de güler yüzlü ve hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Fiyatları ise biraz yüksek olsa da değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Laçin Yemek Hizmetleri - Kayseri Toplu Organizasyon Yemek Çeşitleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?