kuzguncuk steakhouse yorumlar

kuzguncuk steakhouse yakın 1, Bicanefendi Sokağı, Kuzguncuk Mahallesi, Üsküdar, Istanbul, Marmara Region, 34674

  • Adres: Kuzguncuk, İcadiye Cd. No: 44, 34674 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 201 28 28
  • Web sitesi: kuzguncuksteakhouse.com
  • Enlem, Boylam: 41.034974, 29.0303133

kuzguncuk steakhouse, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
kuzguncuk steakhouse yorumlar

Yorumlara göre beklentimi düşük tutarak gittiğim bu mekanda obur şirim hamburger siparişi verdim. Hamburger, patates kızartması ile birlikte servis edildi. Patates kızartması hafif baharatlı ve güzeldi ancak hamburger beklentimden iyi … Daha fazla

Everything was great. I really enjoyed eating there. Very interesting design and warm atmosphere. Staff were friendly and welcoming. Great and fast service. You can seat outside or inside and both are awesome. It’s located in one of the … Daha fazla

2023-09-27 Ahmet

Everything was great. I really enjoyed eating there. Very interesting design and warm atmosphere. Staff were friendly and welcoming. Great and fast service. You can seat outside or inside and both are awesome. It’s located in one of the...

2023-10-12 Ali

Yemekler çok lezzetliydi ve kaliteli malzemeler kullanılmıştı. Çalışanlar da çok ilgili ve güler yüzlüydü. Mekanın atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Kuzguncuk Steakhouse Et Lokantası'na ailemle birlikte gittim ve hepimiz çok memnun kaldık. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve servis mükemmeldi. Personel çok nazik ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-27 Fatma

Yiyecekler çok güzeldi ve mükemmel bir şekilde hazırlanmıştı. Ortam da çok güzeldi ve rahatlatıcı bir atmosfere sahipti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim!

2023-11-01 Cem

Burayı çok beğendim. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Personel çok yardımseverdi. Ambiyans da çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-06 Zeynep

Şimdiye kadar yediğim en iyi hamburger buradaydı. Çok taze ve lezzetliydi. Patates kızartması da mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-16 Gül

Mekanın dekoru çok güzeldi ve atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Çalışanlar da dostça ve misafirperverdi. Yemekler de çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? kuzguncuk steakhouse?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?