Kuzey Deniz Saha Komutanlığı yorumlar

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı yakın Camiikebir, Camiikebir Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34440

  • Adres: Kadı Mehmet, Melek Sokağı No:1, 34440 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0313073, 28.9650662

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kuzey Deniz Saha Komutanlığı yorumlar

Tadilattadır. Kasımpaşa’da Haliç kıyısında yer alan divanhanelerin ilki Fatih Sultan Mehmed … Daha fazla

1997-98 yıllarında bu binada askerliğimi yaptım. İçerisinde Kuzey Deniz Saha Komutanlığı makamının yanıbaşında Haber merkezi askeri idim. Çok güzel Kral askerliğim geçmişti. Hey gidi hey.

Kasımpaşa Bahriye Nezareti Binası (Divanhanesi) ya da Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Binası, Kasımpaşa’da Turabi Baba Caddesi’nde, Cezayirli Hasan Paşa Parkı’nın sonunda yer alır. 1865 – 1869 yılları arasında, Mimar Sarkis Balyan tarafından … Daha fazla

2023-09-22 Mehmet

Çok güzel bir deneyimdi. Genel olarak askerliğimi burada yapmaktan memnun kaldım. Askeri idim ve Kuzey Deniz Saha Komutanlığı ile yakın temasımız oldu. Personel çok yardımcı oldu ve alanın iyi bir atmosferi vardı. Üst düzey hizmet ve kaliteli ürünler vardı. Genel deneyimim harikaydı ve para karşılığında iyi değer sağladı.

2023-09-22 Ayşe

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda bir süre çalıştım ve benim için harika bir deneyimdi. Alanın atmosferi oldukça güzeldi ve personel çok misafirperverdi. Hizmet kalitesi yüksekti ve tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi. Parasının karşılığını aldığımı düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ahmet

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yapmanın gururunu yaşadım. İyi bir deneyimdi ve personel çok yardımcı oldu. Hizmet kalitesi yüksekti ve son derece memnun kaldım. Tesisler çok temiz ve düzenliydi ve paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.

2023-10-07 Selin

Kasımpaşa Bahriye Nezareti Binası atmosferi mükemmeldi ve burayı ziyaret ederken harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Tesisler ve olanaklar da oldukça güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Murat

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yapmaktan hoşnut kaldım. Personel dostça ve yardımcı oldu. Hizmet kalitesi iyiydi ve tesisler temiz ve düzenliydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-17 Zeynep

Benim deneyimim oldukça olumlu oldu. Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yapmak için seçildim ve memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Tesisler temiz ve düzenliydi ve genel bir atmosferi vardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Fatma

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda bir süre çalıştım ve harika bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperverdi ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-10-27 Osman

Kasımpaşa Bahriye Nezareti Binası'nın atmosferi gerçekten harikaydı. Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yapmak için seçildim ve memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-01 Ali

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'ndaki askerlik deneyimi çok iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Tesisler temiz ve düzenliydi ve atmosfer çok güzel ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Aykan

Kasımpaşa Bahriye Nezareti Binası'nda geçirdiğim süre boyunca harika bir deneyim yaşadım. Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yaptım ve memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Tavsiye ederim.

2023-11-11 Derya

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yapmanın gururunu yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve hizmet kalitesi harikaydı. Tesisler ve olanaklar da çok iyiydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-16 Kemal

Kasımpaşa Bahriye Nezareti Binası'nda harika bir deneyim yaşadım. Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'nda askerlik yaptım ve memnun kaldım. Personel dostça ve yardımcı oldu ve hizmet kalitesi yüksekti. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kuzey Deniz Saha Komutanlığı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?