KURUYEMIS FUARI yorumlar

KURUYEMIS FUARI yakın A.Adnan Saygun Caddesi, Hacı Bayram Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06240

  • Adres: Yeni Batı, MAH. FLORYA SITESI 3/b, 06370 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 537 405 27 77
  • Web sitesi: kuruyems-fuar.eatbu.com
  • Enlem, Boylam: 39.9333635, 32.8597419

KURUYEMIS FUARI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KURUYEMIS FUARI yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Kuruyemiş Fuari Büfe'ye çok kez gittim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımsever ve misafirperver. Ürünlerinin kalitesi mükemmel ve fiyatları da çok makul. Büfenin atmosferi çok hoş ve dekorasyonu çok güzel.

2023-09-23 Mehmet

Bir öğleden sonra Kuruyemiş Fuari Büfe'ye gittim ve beklemek zorunda kaldım. Uzun bir kuyruk vardı ve personel yetersiz gibi görünüyordu. Ancak, hizmet biraz yavaş olsa da, ürünler çok lezzetliydi ve fiyatlar uygun. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-09-23 Fatma

Kuruyemiş Fuari Büfe'de harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Ürünleri taze ve lezzetliydi. Ayrıca, büfenin temiz ve düzenli olduğunu görmek güzeldi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-13 Zeynep

Kuruyemiş Fuari Büfe'yi seviyorum çünkü her seferinde harika bir deneyim yaşamama yardımcı oluyorlar. Personel her zaman güler yüzlü ve hizmetleri hızlı. Ürünleri de her zaman taze ve lezzetli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

Kuruyemiş Fuari Büfe'ye beklemek zorunda kaldım çünkü rezervasyon yapmadım. Ancak, personel bana yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptı. Ürünler iyi ve fiyatlar makul. Büfenin atmosferi sıcak ve davetkar.

2023-10-23 Şeyma

Kuruyemiş Fuari Büfe'de harika bir deneyim yaşadım. Personel çok nazik ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da çok uygun. Büfenin dekorasyonu da çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Mustafa

Birkaç kez Kuruyemiş Fuari Büfe'ye gittim ve genel olarak olumlu bir deneyimim oldu. Personel cana yakın ve hizmetleri hızlı. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun. Büfenin atmosferi sıcak ve rahat.

2023-11-02 Emine

Kuruyemiş Fuari Büfe'ye gittim ve beklemek zorunda kaldım. Rezervasyon yapmamıştım ve biraz zamanımı aldı. Ancak, personel çok yardımseverdi ve sıra bana geldiğinde hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Ürünler lezzetliydi ve fiyatlar da makul. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-07 Veli

Kuruyemiş Fuari Büfe'nin atmosferi çok rahat ve hoş. Personel her zaman yardımsever ve güler yüzlü. Ürünleri her zaman taze ve lezzetli. Fiyatları da uygun. Büfenin dekorasyonu da çok güzel.

2023-11-12 Hacer

Kuruyemiş Fuari Büfe'ye bir kez gittim ve hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da makul. Büfenin atmosferi sıcak ve davetkar. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-17 Fuat

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kuruyemiş Fuari Büfe'ye gittim ve genel olarak olumlu bir deneyimim oldu. Personel cana yakın ve hizmetleri hızlı. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun. Büfenin atmosferi rahat ve dekorasyonu çok güzel.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KURUYEMIS FUARI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?