Krema Creative Entertaınment Management yorumlar

Krema Creative Entertaınment Management yakın Kasap Sokağı, Zincirlikuyu, Esentepe Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: No:912, Büyükdere Cad No:108 Kapı, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 213 04 00
  • Enlem, Boylam: 41.068521, 29.010849

Krema Creative Entertaınment Management, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Krema Creative Entertaınment Management yorumlar
2023-10-01 Ayşe

Krema Creative Entertainment Management şirketi ile çalışmak benim için harika bir deneyimdi. Personeller çok profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Atmosfer sıcak ve samimiydi. Paraya değer bir deneyim yaşadım. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-01 Emre

Krema Creative Entertainment Management şirketindeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Tesisler modern ve rahattı. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. İlk izlenim gayet iyiydi ve atmosfer hoştu. Fiyatlar biraz pahalı olsa da aldığım hizmete değdi. Genel deneyimim harikaydı.

2023-10-16 Mehmet

Krema Creative Entertainment Management şirketinin hizmetinden oldukça memnun kaldım. Personeller son derece nazik ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok yüksekti ve fiyatlar da makul seviyedeydi. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-10-21 Esra

Krema Creative Entertainment Management'ın tesislerine gittiğimde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperver ve yardımcıydı. Tesisler temiz ve konforluydu. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlara çok uygun olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-26 Hasan

Krema Creative Entertainment Management şirketinin hizmetleri oldukça başarılı. Personellerin ilgisi ve yardımseverliği takdire şayan. Tesisler oldukça modern ve temiz. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksek. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, bu kaliteye değer. Genel deneyimim olumlu.

2023-11-05 Ahmet

Krema Creative Entertainment Management şirketiyle çalışmak benim için harika bir deneyimdi. Personeller profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar makul seviyedeydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-10 Gizem

Krema Creative Entertainment Management'ın tesisleri çok modern ve ferah. Personeller çok cana yakın ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. Hem ürün çeşitliliği hem de hizmetlerden çok memnun kaldım. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Cem

Krema Creative Entertainment Management'ın tesislerinde çok iyi vakit geçirdim. Personelller oldukça ilgili ve profesyoneldi. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-25 Murat

Krema Creative Entertainment Management şirketinin tesislerinde çok keyifli bir deneyim yaşadım. Personeller oldukça ilgili ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve rahattı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun. Genel deneyimim çok olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Krema Creative Entertaınment Management?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?