KOZ10 Kuaför Mobilyaları Sanayi TİC. LTD. ŞTİ. yorumlar

KOZ10 Kuaför Mobilyaları Sanayi TİC. LTD. ŞTİ. yakın Hasan Önel Caddesi, Firuzköy Mahallesi, Avcılar, Istanbul, Marmara Region, 34325

  • Enlem, Boylam: 41.004067, 28.713402

KOZ10 Kuaför Mobilyaları Sanayi TİC. LTD. ŞTİ., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KOZ10 Kuaför Mobilyaları Sanayi TİC. LTD. ŞTİ. yorumlar

Everything about hairdressing supplies, they are establishing a new barber shop from a to z, including material …

2023-09-21 Seda

KOZ10 Kuaför Mobilyaları, harika bir deneyim yaşattı. Benim için bir kuaför dükkânına ihtiyacım vardı ve bu firma her şeyiyle beni çok memnun etti. Ürünler kaliteli, hizmet mükemmel, çalışanlar çok profesyonel. Bir kuaför dükkânında aradığım her şeyi buldum ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Emre

Çok kapsamlı bir kuaför malzemeleri mağazası. Her türlü kuaför malzemelerini bulmak mümkün. Ben de yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firma ile anlaştım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli, fiyatları da gayet uygun. Ayrıca hizmetleri de çok iyi. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-21 Beyza

KOZ10 Kuaför Mobilyaları, hem ürünleri hem de hizmetiyle beni çok memnun etti. Yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firma ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli, fiyatları uygun ve hizmetleri de çok iyi. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-06 Ahmet

KOZ10 Kuaför Mobilyaları'nın sunduğu hizmetten çok memnun kaldım. Mağazada her türlü kuaför malzemesini bulmak mümkün ve ürünlerin kalitesi de gerçekten çok iyi. Ancak hizmet biraz yavaş olabiliyor ve çalışanlar bazen ilgisiz olabiliyor. Yine de genel olarak memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-10-11 Ayşe

KOZ10 Kuaför Mobilyaları'nın ürünleri gerçekten kaliteli. Ben de yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firma ile anlaştım ve çok memnun kaldım. Fiyatları da gayet uygun. Ancak hizmet biraz yavaş olabiliyor ve çalışanlar bazen ilgisiz olabiliyor. Yine de genel olarak memnunum.

2023-10-16 Mustafa

KOZ10 Kuaför Mobilyaları mağazasında hem ürün çeşitliliği hem de hizmet kalitesi çok iyi. Yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firmayı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Ürünler gerçekten kaliteli ve fiyatları da uygun. Ayrıca çalışanlar da oldukça yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Deniz

KOZ10 Kuaför Mobilyaları, yeni bir kuaför dükkanı açmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Ürünler kaliteli ve hizmetleri de çok iyi. Ancak personel bazen ilgisiz olabiliyor ve hizmet biraz yavaş olabiliyor. Yine de genel olarak memnun kaldım ve tavsiye ederim.

2023-10-26 Mehmet

KOZ10 Kuaför Mobilyaları, kaliteli ürünleri ve iyi hizmetiyle beni çok memnun etti. Mağazada birçok farklı kuaför malzemesi bulmak mümkün ve hepsi de kaliteli. Ayrıca hizmetleri de oldukça iyi. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-31 Sevgi

KOZ10 Kuaför Mobilyaları mağazası hem ürünleri hem de hizmetiyle beni çok memnun etti. Yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firma ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Ürünler gerçekten kaliteli ve hizmetleri de çok iyi. Personel çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Ali

KOZ10 Kuaför Mobilyaları'nın ürünleri gerçekten kaliteli. Ben de yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firmayı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Hizmetleri de oldukça iyi. Ancak bazen personel ilgisiz olabiliyor ve hizmet biraz yavaş olabiliyor. Yine de genel olarak memnunum.

2023-11-10 Nilay

KOZ10 Kuaför Mobilyaları, harika bir deneyim yaşattı. Ürünler çok kaliteli ve hizmetleri de gerçekten çok iyi. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Yeni bir kuaför dükkanı açmak için bu firmayı tercih ettim ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Can

KOZ10 Kuaför Mobilyaları, ürünleri ve hizmet kalitesiyle beni çok memnun etti. Firma ile yeni bir kuaför dükkanı açmak için anlaştım ve çok memnun kaldım. Ürünler gerçekten kaliteli ve fiyatları da uygun. Hizmetleri de oldukça iyi. Çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KOZ10 Kuaför Mobilyaları Sanayi TİC. LTD. ŞTİ.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?