Kore Kültür Merkezi Türkiye yorumlar

Kore Kültür Merkezi Türkiye yakın 74, Paris Cd., Tunalı, Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06540

  • Adres: Kavaklıdere, Mahallesi, Remzi Oğuz Arık, Paris Cd. No:74, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 468 30 50
  • Web sitesi: tr.korean-culture.org
  • Enlem, Boylam: 39.901167, 32.857057

Kore Kültür Merkezi Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kore Kültür Merkezi Türkiye yorumlar

Bana yanıt veririmisiniz 4 kişiyiz blackpink sarkisi dansı ezberledik remixledik kostumlerimiz hazır acaba bize ankarada olan eylül tarihi gibi bir yarışma varsa bilgi veririmisiniz

Kore’ye ilgi duyan biri olarak dün ilk defa gittim. Üye olmadıkça herhangi bir şey yapmanıza izin yok. Ama sergi varsa gezebiliyorsunuz. Yani sakin sessiz güzel bir yer bence. Tabi ne beklediğinize göre değişebilir bu. Benim için uygun.

Kore Kültürünü,dilini,yemeklerini,sanatını merak eden her yaşta bireyler için ücretsiz kurs imkanı sağlayan,sergi,konser ve sanatsal etkinlikler düzenleyen bir merkez.Ücretsiz üyelik ile kütüphanesinden de faydalanma imkanı … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Kore’ye ilgi duyan biri olarak dün ilk defa gittim. Üye olmadıkça herhangi bir şey yapmanıza izin yok. Ama sergi varsa gezebiliyorsunuz. Yani sakin sessiz güzel bir yer bence. Tabi ne beklediğinize göre değişebilir bu. Benim için uygun.

2023-09-29 Mehmet

Kore Kültürünü,dilini,yemeklerini,sanatını merak eden her yaşta bireyler için ücretsiz kurs imkanı sağlayan,sergi,konser ve sanatsal etkinlikler düzenleyen bir merkez.Ücretsiz üyelik ile kütüphanesinden de faydalanma imkanı

2023-10-14 Deniz

Çok hoş bir yerdi, Kore kültürünü ve sanatını merak edenler için kesinlikle tavsiye ederim. Çok sessiz ve huzurlu bir ortam vardı.

2023-10-19 Fatma

Kore Kültür Merkezi'ne her defasında keyifle gidiyorum. Her seferinde farklı bir sergi veya etkinlik olduğundan sıkılmadan her seferinde yeni bir şey keşfediyorum. Çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgili. Kesinlikle gidilmesi gereken bir yer!

2023-10-24 Ahmet

Birçok etkinliğe katıldım ve hepsinde çok iyi vakit geçirdim. Çalışanlar çok saygılı ve yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-29 Zeynep

Kore Kültür Merkezi'ne ilk defa gittim ve çok sevdim. Güzel bir atmosferi vardı ve sergileri gerçekten etkileyiciydi. Ziyaret etmek için kesinlikle değer!

2023-11-03 Kadir

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Sergi alanı oldukça geniş ve güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-08 Nazlı

Kore kültürüne olan ilgim nedeniyle bu merkezi ziyaret ettim ve hayal kırıklığına uğramadım. Çok ilginç ve eğitici bir deneyimdi. Çok teşekkür ederim!

2023-11-13 Cem

Bir arkadaşımla bu merkeze gittim ve gerçekten keyif aldım. Sergiler çok etkileyiciydi ve personel çok yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-18 Elif

Kore kültür merkezi çok güzel bir yer. Oldukça sessiz ve sakin bir atmosferi var. Sergileri de çok ilginç ve eğlenceli. Tavsiye ederim.

2023-11-23 Hakan

Kore kültürünü merak edenler için kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir merkez. Sergiler ve etkinlikler gerçekten kaliteli. Çalışanlar da çok yardımsever.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kore Kültür Merkezi Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?