Konya Ticaret Odası yorumlar

Konya Ticaret Odası yakın Vatan Caddesi, Ferhuniye Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42200

  • Adres: Devri Cedid Mh., 42040 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 221 52 52
  • Web sitesi: kto.org.tr
  • Enlem, Boylam: 37.876063, 32.487125

Konya Ticaret Odası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Konya Ticaret Odası yorumlar

Konya Ticaret Odası 1882 kurulmuştur. Odanın tarihi aslında Konya’nın ve ülkemizin sosyal ve ticarî tarihinin özeti gibidir. İlk oda yönetim kurulunun on iki kişilik heyetinin yarısı gayri müslimdir. İlk dört yıldan sonra gayri müslimler … Daha fazla

Konya Ticaret Odası’nın bilinen en eski binası Eski Tellal Pazarı karşısındaki Çıkrıkçılar içinde bulunan iki katlı binadır. Oda 1983 yılında Büyükşehir Belediyesi karşısındaki satın aldığı arsaya kendi hizmet binasını yaparak o tarihten bu … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Konya Ticaret Odası’nın bilinen en eski binası Eski Tellal Pazarı karşısındaki Çıkrıkçılar içinde bulunan iki katlı binadır. Oda 1983 yılında Büyükşehir Belediyesi karşısındaki satın aldığı arsaya kendi hizmet binasını yaparak o tarihten bu yana bu yapısı ile hizmet etmektedir. Oda İç Anadolu Bölgesi’ndeki en modern ticaret odası olarak da bilinmektedir.

2023-10-05 Mehmet

Geçenlerde odanın toplantı salonunda bir etkinlik düzenledim. Her şey çok güzeldi. Salonun temizliği, düzeni ve ses sistemi çok iyiydi. Personel de çok yardımcı oldu. Sadece biraz daha fazla sandalye konursa daha iyi olur. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-10 Sema

Konya Ticaret Odası, işletmelere yönelik birçok hizmet sunan bir kuruluş. Personeli çok ilgili ve yardımcı oluyor. Hizmet binası da modern ve kullanışlı. Odanın düzenlediği etkinlikler de çok kaliteli ve aktif. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

Konya Ticaret Odası, işletmelere sağladığı desteklerle gerçekten takdir edilmeyi hak ediyor. Personeli de çok profesyonel ve yardımsever. Ticari işlemler ve belgeler konusunda da çok işlevsel bir kuruluş. Kesinlikle öneririm.

2023-10-20 Sevgi

Konya Ticaret Odası'nın toplantı salonunu kiraladım ve çok memnun kaldım. Salon geniş ve temizdi, hava durumu da çok iyiydi. Personel de yardımsever ve profesyonel. Özellikle internet hizmeti çok iyiydi. Tekrar kullanmayı düşünüyorum.

2023-10-25 Hasan

Konya Ticaret Odası'nın sunduğu hizmetlerden çok memnunum. Personel çok yardımcı ve ilgili. Hizmet binası da modern ve konforlu. Odanın düzenlediği etkinlikler de çok profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Leyla

Konya Ticaret Odası'nın personeli çok ilgili ve yardımcı. Hizmet binası da modern ve kullanışlı. Odanın düzenlediği etkinlikler de çok kaliteli ve aktif. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Mustafa

Konya Ticaret Odası'nı işletmeme kaydettirdim ve hizmetlerinden memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve işlemlerimizi hızlıca tamamladık. Odanın sunduğu destekler de çok değerli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Zehra

Konya Ticaret Odası'nın hizmet binası çok modern ve kullanışlı. Personel de çok ilgili ve yardımcı. İşletmelere sundukları destekler çok değerli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Murat

Konya Ticaret Odası'nın toplantı salonunu kiraladım ve çok memnun kaldım. Salon çok geniş ve temizdi, personel de çok yardımcı oldu. Tekrar kullanacağım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Konya Ticaret Odası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?