KOKOYAKİ SUSHİ LARA yorumlar

KOKOYAKİ SUSHİ LARA yakın Yavuz Apt., 389A, Lara Caddesi, Güzeloba Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07230

  • Adres: Güzeloba, Yavuz Apartmanı, Lara Cd. 389/E, 07230 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 538 599 50 40
  • Web sitesi: kokoyakisushi.com
  • Enlem, Boylam: 36.8551216, 30.7977874

KOKOYAKİ SUSHİ LARA, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KOKOYAKİ SUSHİ LARA yorumlar

It was the best restaurant in the world. You should definitely try the beef noodle and also all kinds of sushi. Maybe you can think that the price is just a little bit high, but it is really worth it. Please do not hesitate to come you’re gonna like it and you’re gonna say thank you to me. Daha fazla

Türkiye de yediğim en lezzetli sushi.. tazelik ağzıma attığım ilk sushide kendini belli etti..İşim gereği bolca yurtdışına gidip geliyorum, çoğu yerde saman gibi lapa pilavla sushı yaparlar.. Burda pirincin kıvamı, lezzeti tam ayarındaydı.. … Daha fazla

Chick sushi restaurant with a stylish interior. Very friendly service, menu available in Turkish, English, Russian. Wide variety of rolls, sashimi, salads, soups and main dishes. It’s an expensive place, but worth the experience. Dragon roll and tempura shrimps are a must Daha fazla

2023-10-02 Mehmet

Dünyadaki en iyi restoranlardan biri. Kesinlikle beef noodle ve tüm çeşit sushi'yi denemelisiniz. Belki fiyat biraz yüksek gelebilir ama gerçekten buna değer. Tereddüt etmeyin, gelin ve beğeneceksiniz ve bana teşekkür edeceksiniz.

2023-10-02 Ayşe

Türkiye'de yediğim en lezzetli sushi. Tazelik, ağzıma attığım ilk sushide kendini belli etti. İşim gereği bolca yurtdışına gidip geliyorum, çoğu yerde saman gibi lapa pilavla sushi yaparlar. Burada pirincin kıvamı, lezzeti tam ayarındaydı.

2023-10-02 Hakan

Şık bir iç mekanı olan şık bir sushi restoranı. Çok dostane bir hizmet, menü Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak mevcut. Geniş çeşitlilikte roll, sashimi, salata, çorba ve ana yemekler var. Pahalı bir yer ama deneyimi hak ediyor. Dragon roll ve tempura karides kesinlikle denemelisiniz.

2023-10-17 Büşra

Mükemmel bir sushi restoranı. İç dekorasyonu benzersiz ve kaliteli. Çalışanlar cana yakın ve yardımsever. Menüde çok çeşitli sushi ve yemek seçenekleri var. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak deneyim için değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Can

Çok lezzetli sushi. Tazeliği ilk ısırıkta hissediliyor. Ortam harika ve dekorasyon şık. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle denemeye değer.

2023-10-27 Seda

Kokoyaki Sushi Lara'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler lezzetliydi ve sunumları da çok güzeldi. Servis personeli dostane ve ilgiliydi. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Muhammed

Bu restoranda denediğim en iyi sushi. Her şey çok taze ve lezzetli. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak kalite buna değer.

2023-11-06 Elif

Kokoyaki Sushi Lara muhteşem bir atmosfere sahip. İç dekorasyon modern ve şık. Yemekler lezzetli ve görsel olarak da harika sunulmuş. Çalışanlar çok nazik ve yardımsever. Tavsiye ederim.

2023-11-11 Emre

Kokoyaki Sushi Lara'da harika bir deneyim yaşadım. Sushi'leri çok taze ve lezzetliydi. Servis hızlı ve profesyonel. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle denemeye değer.

2023-11-16 Senem

Kokoyaki Sushi Lara'nın dekorasyonu çok etkileyici. Yemekler lezzetli ve çeşitli. Servis personeli çok ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar biraz yüksek, ama denemeye değer.

2023-11-21 Cenk

Harika bir sushi restoranı. Çalışanlar çok ilgili ve yardımsever. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Fiyatlar biraz yüksek olabilir, ancak hizmet kalitesi buna değer.

2023-11-26 Sevgi

Kokoyaki Sushi Lara'da harika bir deneyim yaşadım. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve servis mükemmeldi. Çalışanlar çok dostane ve yardımsever. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KOKOYAKİ SUSHİ LARA?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?