Koçtaş yorumlar

Koçtaş yakın Erzurum Kongresi Caddesi, Uluönder Mahallesi, Tepebaşı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26150

  • Adres: Uluönder, Erzurum Kongresi Cd. No:6, 26150 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 211 50 00
  • Web sitesi: koctas.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.7861657, 30.4785764

Koçtaş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Koçtaş yorumlar

18.07.2023 tarihinde Annemin en büyük arzusu olan Banyosunu yenilemek için gereken duşa kabin, banyo lavabosu ve dolabı, klozet takımı bakmak ve fikir edinmek için Koçtaş Eskişehir Mağazasına uğradık. Banyo Bölümünde çalışan Caner Bey ve … Daha fazla

Büyük koçtaş mağazalarından aradığınız her türlü inşaat, elektrik, bahçe, hırdavat, makine burada mevcut yanında bir kaç Outlet mağazası da var eşiniz buralarda gezerken siz de rahat rahat vakit geçirebilirsiniz. Yemek yiyeceğiniz bir … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

18.07.2023 tarihinde Annemin en büyük arzusu olan Banyosunu yenilemek için gereken duşa kabin, banyo lavabosu ve dolabı, klozet takımı bakmak ve fikir edinmek için Koçtaş Eskişehir Mağazasına uğradık. Banyo Bölümünde çalışan Caner Bey ve diğer çalışanlar bize çok yardımcı oldular. Güler yüzlü ve samimi hizmetleriyle bizleri memnun ettiler. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de oldukça iyiydi. Banyo yenileme sürecinde bize harika bir deneyim yaşattılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Ahmet

Büyük koçtaş mağazalarından aradığınız her türlü inşaat, elektrik, bahçe, hırdavat, makine burada mevcut yanında bir kaç Outlet mağazası da var eşiniz buralarda gezerken siz de rahat rahat vakit geçirebilirsiniz. Yemek yiyeceğiniz bir cafe de bulunmakta. Kesinlikle uğramanız gereken yerlerden.

2023-10-15 Ayşe

Annemin en büyük arzusu olan Banyosunu yenilemek için gereken duşa kabin, banyo lavabosu ve dolabı, klozet takımı bakmak ve fikir edinmek için Koçtaş Eskişehir Mağazasına uğradık. Banyo Bölümünde çalışan Caner Bey ve diğer çalışanlar bize çok yardımcı oldular. Güler yüzlü ve samimi hizmetleriyle bizleri memnun ettiler. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de oldukça iyiydi. Banyo yenileme sürecinde bize harika bir deneyim yaşattılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Koçtaş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?