KOCASİNAN ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ MUHTARLIĞI yorumlar

KOCASİNAN ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ MUHTARLIĞI yakın Erkilet Ertuğrul Gazi Mahallesi, Erkilet, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38050

  • Enlem, Boylam: 38.7996247, 35.4484399

KOCASİNAN ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ MUHTARLIĞI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KOCASİNAN ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ MUHTARLIĞI yorumlar

Thank you mayor

2023-09-24 Ayşe

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı ile ilgili olarak beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Bana yardımcı olan personel çok kibar ve yardımseverdi. İşlerim hızlı bir şekilde halledildi ve sonuçtan memnun kaldım.

2023-09-24 Ali

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gittiğimde, başlarda biraz bekleme süresi vardı ancak personel çok çalışkan ve işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Muhtarlık binası güzel bir atmosfere sahip ve personel samimi ve yardımseverdi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-24 Fatma

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gitmeden önce rezervasyon yapma ihtiyacım olmadı. Girişte biraz kalabalık vardı ancak personel işlerini hızlı bir şekilde halletti ve herkesin ihtiyaçlarına yardımcı oldu. Servis ve personelden memnun kaldım.

2023-10-09 Mehmet

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gittiğimde beklediğimden daha iyi bir atmosferle karşılaştım. Binanın içi temiz ve düzenliydi. Personel iyi eğitimli ve işlerini iyi bir şekilde yapıyorlardı. Memnuniyetle geleceğim bir yer oldu.

2023-10-14 Aysel

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'nda rezervasyon yapma ihtiyacım olmadı. Muhtarlık binası temiz ve düzenliydi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. İşlerim hızlı bir şekilde halledildi ve tatmin edici bir deneyim yaşadım.

2023-10-19 Veli

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gittiğimde biraz beklemem gerekti ancak personel süreci hızlı bir şekilde ilerletti ve yardımcı oldu. Atmosfer samimi ve sakin bir şekilde sağlandı. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım ve başkalarına da tavsiye edebilirim.

2023-10-24 Zeynep

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'nda yapılan hizmet kalitesi çok iyiydi. Personel işlerini hızlı bir şekilde hallediyor ve müşterilere yardımcı oluyor. Hizmetlerin parasal değeri de tatmin ediciydi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-29 Hasan

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'nda beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel işlerini hızlı bir şekilde hallediyor ve yardımcı oluyor. Binanın atmosferi de sakin ve samimi. Genel olarak tatmin edici bir deneyimdi.

2023-11-03 Selin

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gittiğimde beklemem gereken süreden daha kısa bir süre bekledim. Personel işlerini hızlı bir şekilde halletti ve yardımcı oldu. Bina temiz ve düzenliydi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım ve başkalarına da tavsiye ederim.

2023-11-08 Ahmet

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gittiğimde bina temiz ve düzenliydi. Bekleme süreleri kısa ve personel işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Müşteri hizmetleri de memnuniyet vericiydi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-13 Şeyma

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gitmeden önce rezervasyon yaptım ve işleri daha hızlı bir şekilde hallettim. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Binanın içi temiz ve düzenliydi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-18 Emre

Kocasinan Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarlığı'na gitmeden önce rezervasyon yapmadım. Personel işlerini hızlı ve etkili bir şekilde yaptı ve yardımcı oldu. Hizmetlerin parasal değeri tatmin ediciydi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KOCASİNAN ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ MUHTARLIĞI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?