Kitapsan yorumlar

Kitapsan yakın 13. Cadde, 50. Yıl Mahallesi, Yenişehir, Mersin, Mediterranean Region, 33120

  • Adres: 50. Yıl, Pektaş Statü, Ali Kaya Mutlu Cad. 3, Çevre Yolu 32/AC A blok, 33150 Yenişehir/Mersin, Türkiye
  • Telefon: +90 324 502 61 18
  • Web sitesi: kitapsan.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.797903, 34.5781852

Kitapsan, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kitapsan yorumlar

We were looking for a piano book for our son and ran into a very well-organized store. We quickly scanned through the English book section that were categorized into themes. The guy who helped us was knowledgeable and pointed us in the … Daha fazla

Hakikaten kırtasiye namına ne arasan var hemde en kalitelileri... Ama kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir ???? …

2023-10-02 Mehmet

We were looking for a piano book for our son and ran into a very well-organized store. We quickly scanned through the English book section that was categorized into themes. The guy who helped us was knowledgeable and pointed us in the right direction. We found the perfect book for our son.

2023-10-02 Ahmet

Hakikaten kırtasiye namına ne arasan var, hem de en kalitelileri. Ama kesenin ağzını biraz açmanız gerekebilir.

2023-10-22 Murat

Kitapsan Kitapçı'nın bir müşterisi olarak oldukça memnun kaldım. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve beklemem gereken bir süre olmadı. Kitaplar oldukça kaliteliydi ve fiyatları da gayet uygundu. Tavsiye ederim.

2023-11-01 Ayşe

Kitapsan Kitapçı, geniş bir kitap seçkisi sunuyordu ve çalışanlar oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Ürünler yüksek kaliteliydi ve fiyatlar da uygundu. Mağaza iyi organize edilmişti ve kırtasiye ihtiyaçlarımı karşılamak için tam bir yerdi.

2023-11-11 Deniz

Kitapçıda geniş bir kitap seçeneği vardı ve çalışanlar oldukça yardımseverdi. Ancak, biraz gürültülüydü ve rahatça kitap seçmek zorlaşıyordu. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatlar da uygun seviyedeydi.

2023-11-16 Ceren

Kitapsan Kitapçı, bir kitapsever olarak sık sık ziyaret ettiğim bir yerdir. Çalışanlar her zaman yardımcı oluyor ve istediğim kitabı bulmamda yardımcı oluyorlar. Mağaza atmosferi kaydedilecek biraz düzensizdi, ancak ürünlerin kalitesi harikaydı.

2023-11-21 Kemal

Kitapçı oldukça düzenliydi ve çalışanlar yardımcıydı. Kitap seçeneği genişti ve istediğim kitabı bulmakta sorun yaşamadım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makul seviyedeydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kitapsan?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?