Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. yorumlar

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. yakın Ömerli Mahallesi, Arnavutköy, Istanbul, Marmara Region, 34555

  • Enlem, Boylam: 41.1262273, 28.6342076

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş. yorumlar

Qualit …

2023-09-24 Mehmet

Bu şirketin ürettiği ürünleri çok beğendim. Kaliteleri çok iyi ve dayanıklı. Aynı zamanda çok çeşitli tasarımları var. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş'den alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve iyi yapılmış. Müşteri hizmetleri de çok iyi ve hızlı bir şekilde cevap veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 İbrahim

Bu şirket ile iş yapmaktan çok memnunum. Ürünleri kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları da çok uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok iyi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-09 Emine

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş'de birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Murat

Bu şirketin ürettikleri çok kaliteli ve dayanıklı. Aynı zamanda birçok çeşitte tasarımları var. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Tuğba

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş'den alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve iyi yapılmış. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Hasan

Bu şirketten birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Fatma

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş'den bir kere alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve iyi yapılmış. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ali

Bu şirketten birkaç kez alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve dayanıklı. Fiyatları da uygun. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Selin

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş'de birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve iyi yapılmış. Müşteri hizmetleri de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Hüseyin

Bu şirketin ürettiği ürünleri çok beğendim. Kaliteleri çok iyi ve dayanıklı. Ayrıca çok çeşitli tasarımları var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Nil

Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş'den alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünler kaliteli ve iyi yapılmış. Müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kestaş Broş Tığları İmalat Sanayi ve Tic. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?