Kervan pide ve döner salonu yorumlar

Kervan pide ve döner salonu yakın Kervan - pide ve kebap salonu, Atatürk Bulvarı, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07589

  • Adres: Atatürk Bulvarı | İş Bankası ve Ziraat Bankası Yanı, Kaş 07580, Türkiye, 07580 kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 836 11 12
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 36.200919, 29.63874

Kervan pide ve döner salonu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kervan pide ve döner salonu yorumlar

Allahımm bu nasıl bir lezzettir, tavuk döner müptelasıyım ne zamandır kaşta damak tadıma uygun tavu k döner bulamıyordum, bir arkadaş önerisi ile buraya geldim, porsiyonlar büyük, … Daha fazla

Kaşta iskender veya döner yemek isteyenlerin kesinlikle tercih etmesi gereken bir yer. Hizmet, güler yüz, temizlik gayet iyi. Ben özellikle pilav üstü döneri tercih ediyorum. Yanında salata turşu ikramı yapıyorlar. İlgi ve alakalarının dolayı işletmeye teşekkür ederim. Daha fazla

Kaş da yemek yerleri içinde fayda maliyet olarak en iyisi diyebilirim. Ortam salaş. Çok rağbet var. Sıra beklemek zorundasınız. Ancak yemeklerin lezzeti inanılmaz. Beklediğimden çok daha iyi. Fiyatları gayet makul. Tek sorun şıra bekleyen müşterilerin kalkmamız için gozumuze bakması :) Daha fazla

2023-09-29 Ali

Allahımm bu nasıl bir lezzettir, tavuk döner müptelasıyım ne zamandır kaşta damak tadıma uygun tavuk döner bulamıyordum, bir arkadaş önerisi ile buraya geldim, porsiyonlar büyük

2023-09-29 Ayşe

Kaşta iskender veya döner yemek isteyenlerin kesinlikle tercih etmesi gereken bir yer. Hizmet, güler yüz, temizlik gayet iyi. Ben özellikle pilav üstü döneri tercih ediyorum. Yanında salata turşu ikramı yapıyorlar. İlgi ve alakalarının dolayı işletmeye teşekkür ederim.

2023-09-29 Mehmet

Kaş da yemek yerleri içinde fayda maliyet olarak en iyisi diyebilirim. Ortam salaş. Çok rağbet var. Sıra beklemek zorundasınız. Ancak yemeklerin lezzeti inanılmaz. Beklediğimden çok daha iyi. Fiyatları gayet makul. Tek sorun şıra bekleyen müşterilerin kalkmamız için gozumuze bakması :)

2023-10-19 Hasan

Çok güzel bir atmosferi olan bir restoran. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Çalışanlar çok yardımcı ve güler yüzlü. Kesinlikle tekrar gidilecek bir yer.

2023-10-24 Seda

Kaş'ta bu restoranı kesinlikle tavsiye ederim. Yemekler çok lezzetli ve fiyatlar makul. Personel çok ilgili ve hızlı hizmet veriyorlar. Burada yemek yemekten çok memnun kaldım.

2023-11-03 Zeynep

Bu restoranı öneririm. Yemekler harika ve porsiyonlar çok büyük. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Tek olumsuz yanı sıra beklemek zorunda kalmak.

2023-11-08 Can

Bu restoranın yemekleri çok lezzetli. İskender ve pide özellikle tavsiye ederim. Mekanın atmosferi de çok güzel. Fiyatlar da uygun.

2023-11-13 Elif

Çok beğendiğim bir restoran, yemeklerin lezzeti mükemmel ve porsiyonlar da oldukça büyük. Fiyatlar da makul. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Emre

Kaş'ta bulabileceğiniz en iyi döner restoranlarından biri. Yemekler lezzetli, fiyatlar uygun ve hizmet kaliteli. Tavsiye ederim.

2023-11-23 Selin

Bu restorana bayıldım. Yemekler harika, porsiyonlar büyük ve fiyatlar da uygun. Çalışanlar çok cana yakın ve hizmetleri harika. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kervan pide ve döner salonu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?