KERESTECİLER İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ yorumlar

KERESTECİLER İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ yakın 24. Cadde, Ankara Keresteciler Sitesi, Kahramankazan, Ankara, Central Anatolia Region, 06980

  • Enlem, Boylam: 40.0425179, 32.6156043

KERESTECİLER İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KERESTECİLER İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ yorumlar
2023-10-21 Ahmet

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'ne gittim ve orada harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımseverdi ve profesyonelce hareket ettiler. İçerideki atmosfer rahattı ve hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Mehmet

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakındı ve bize yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Ortam çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-10 Ali

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'nden çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Mekanın dekoru da oldukça şık ve moderndi. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-15 Emine

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperverdi ve hizmetleri mükemmeldi. Ortam da oldukça rahat ve sakin bir atmosfere sahipti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Hüseyin

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'ne gidip beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonelce hareket etti ve müşteri ihtiyaçlarına hızlıca cevap verdiler. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-30 Murat

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'ndeki deneyimim çok olumlu oldu. Personel çok yardımseverdi ve hızlı bir şekilde hizmet verdiler. Mekanın dekoru da oldukça hoştu. Kısacası, beklentilerimi karşıladığı için memnun olarak ayrıldım.

2023-12-10 Berk

Keresteciler İtfaiye Müdürlüğü'ndeki deneyimim çok olumlu oldu. Personel çok güler yüzlü ve hızlı hizmet sağladılar. Ortam da oldukça ferah ve temizdi. Ürünlerin kalitesi de beklediğimden iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KERESTECİLER İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?