Kelime Müzesi yorumlar

Kelime Müzesi yakın Museum of Anatolian Civilizations, 2, Gözcü Sokak, Kale Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06250

  • Adres: Kale, Gözcü Sk. No:11, 06080 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 311 68 93
  • Enlem, Boylam: 39.9382649, 32.8627115

Kelime Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kelime Müzesi yorumlar

Çoook beğendim Ankara'ya yolunuz düşerse mutlaka bir uğrayın derim. Koca 1 gün ayırmamıza gerek yok ama insan kendini içinde kaybediyor. Lokasyon olarak basit bir konumda. Etrafında başka müzelerde var. Giriş 60 tl ödedik Daha fazla

Müze gezmeyi çok seven biri olarak söylüyorum gerçekten mükemmel ve keyif verici bir müze yapmışlar. Gezerken çok eğlendik bilmediğimiz birçok şeyi öğrendik kesinlikle gitmenizi öneriyorum. Pazar günü gittiğimiz için biraz kalabalıktı. … Daha fazla

Fiyatı tam =60 Öğrenci=30 Eski kelimeler ile günümüz kelimelerinin karşılaştırıldığı aralarında ki … Daha fazla

2023-10-23 Emre

Çoook beğendim Ankara'ya yolunuz düşerse mutlaka bir uğrayın derim. Koca 1 gün ayırmamıza gerek yok ama insan kendini içinde kaybediyor. Lokasyon olarak basit bir konumda. Etrafında başka müzelerde var. Giriş 60 tl ödedik

2023-10-23 Ayşe

Müze gezmeyi çok seven biri olarak söylüyorum gerçekten mükemmel ve keyif verici bir müze yapmışlar. Gezerken çok eğlendik bilmediğimiz birçok şeyi öğrendik kesinlikle gitmenizi öneriyorum. Pazar günü gittiğimiz için biraz kalabalıktı.

2023-11-07 Selin

Çok güzel bir müze, özellikle kelime ve dil üzerine ilgili olanlar için harika bir deneyim. Müzenin atmosferi ve dekorasyonu da oldukça başarılı. Giriş ücreti biraz pahalı olsa da buna değer.

2023-11-12 Burak

Burayı gezmek için uzun bir yolculuk yaptım ve kesinlikle buna değdi. Kelimelerin tarihçesini görmek çok ilginçti. Personel çok yardımcı ve dostça. Tek dezavantaj, bazı bölgelerde kalabalık olabileceği gibi biraz beklemeniz gerekebilir.

2023-11-22 Kerem

Müze ziyaretimizden çok memnun kaldık. Kelimeler hakkında birçok ilginç bilgi öğrendik. Müze personeli çok yardımcı oldu ve güler yüzle karşıladı. Fiyat biraz pahalı olsa da deneyim buna değer.

2023-11-27 Ece

Ankara'ya gittiğimizde bu müzeyi ziyaret etmek istedik ve beklediğimizden daha iyi bir deneyim oldu. Eski kelimelerin kökenini ve anlamlarını öğrenmek çok ilginçti. Müze temiz ve düzenliydi. Fakat giriş ücretinin biraz daha uygun olmasını dilerdim.

2023-12-02 Özge

Kelime Müzesi harika bir deneyimdi. İlk defa gittim ve çok etkilendim. Fiyatı biraz yüksek olsa da içeride verilen bilgiler ve etkinlikler için buna değer. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Sevgi

Müzeyi ziyaret etme fırsatımız oldu ve gerçekten keyif aldık. Müzedeki kelimelerin geçmişi hakkında çok şey öğrendik. Fiyat biraz pahalı olabilir ama deneyim buna değer.

2023-12-12 Oğuz

Kelime Müzesi'nde harika bir zaman geçirdik. Müze oldukça güzel dekore edilmişti ve bilgilendiriciydi. Personel samimi ve yardımcı oldu. Tek sorun müzenin biraz kalabalık olmasıydı.

2023-12-17 Nazlı

Kelime Müzesi'ni ziyaret etme fırsatımız olduğunda çok memnun kaldık. Müze, kelimelerin tarihçesini anlatan ilginç sergi ve etkinlikler sunuyor. Fiyat biraz yüksek olsa da kesinlikle değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kelime Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?