Keçi Geçti Kahve Kavurma Atölyesi yorumlar

Keçi Geçti Kahve Kavurma Atölyesi yakın Keçi coffeehouse, 33, Adalar Sokak, İstiklal Mahallesi, Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 26120

  • Adres: İstiklal, Adalar Sk. 33 / A, 26650 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 158 47 53
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.775598, 30.5151327

Keçi Geçti Kahve Kavurma Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Keçi Geçti Kahve Kavurma Atölyesi yorumlar

Favori kahve mekânlarımdan Keçi Geçti kahve kavurma atölyesi, küçük butik bir kafe. Ancak diğerlerinden farklı bir atmosfere sahip öncelikle sırf maddi kaygı ile yürütülen kafelerden kendini ayırt ediyor. Çalışanların yüzlerindeki ve servis … Daha fazla

İçtiğimiz kahveler harikaydı. Çalışanların kahve hakkında bilgisi ve yönlendirmesi çok olumlu. Atmosfer sizi başka bir aleme götürüyor. Kahve için doğru mekan ???? … Daha fazla

Evde yapmak için filtre kahve aldım. Orada isteğinize uygun boyutta çekiyor. Çok taze ve lezzetli. Fiyatları da makul seviyede. Tavsiye ederim. Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Favori kahve mekânlarımdan Keçi Geçti kahve kavurma atölyesi, küçük butik bir kafe. Ancak diğerlerinden farklı bir atmosfere sahip öncelikle sırf maddi kaygı ile yürütülen kafelerden kendini ayırt ediyor. Çalışanların yüzlerindeki ve servis…

2023-09-29 Mehmet

İçtiğimiz kahveler harikaydı. Çalışanların kahve hakkında bilgisi ve yönlendirmesi çok olumlu. Atmosfer sizi başka bir aleme götürüyor. Kahve için doğru mekan ????

2023-09-29 Filiz

Evde yapmak için filtre kahve aldım. Orada isteğinize uygun boyutta çekiyor. Çok taze ve lezzetli. Fiyatları da makul seviyede. Tavsiye ederim.

2023-10-14 Emre

Kendimi bir an kahve evinde gibi hissettim. Kafe çok sevimli ve rahat bir atmosfere sahip. Çalışanlar da çok misafirperver ve yardımsever. Kahve kalitesi de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Kahve işinden gerçekten anlayan profesyonel bir ekip. Çalışanlar, kahveler hakkında çok detaylı bilgi sahibi ve yönlendirme yapıyorlar. Bu yüzden kahveler çok lezzetli. Dükkandaki atmosfer de çok güzel ve sakin. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-24 Ahmet

Kahve dükkanının dekoru çok hoşuma gitti. Çalışanlar cana yakın ve ilgili. Kahveler çok lezzetli ve taze. Fiyatlar da makul düzeyde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Sevda

Keçi Geçti kahve kavurma atölyesi, benim en sevdiğim kahve dükkanı. Hem çalışanlarının güler yüzü hem de kahvelerinin lezzeti benim için önemli. Her zaman kaliteli bir deneyim sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Deniz

Bu kafe çok hoş bir atmosfere sahip. Kahveler gerçekten tadına doyulmaz. Çalışanlar bilgili ve kibar. Fiyatlar da uygun. Tek istediğim daha fazla oturma alanı.

2023-11-08 Cem

Keçi Geçti kahve kavurma atölyesi benim için bir kahve cenneti. Çalışanlar çok profesyonel ve kahve konusunda gerçekten uzmanlar. Kahveler çok lezzetli ve taze. Atmosfer de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Ayhan

Kahve dükkanının dekorasyonu gerçekten çok güzel. Çalışanlar ilgili ve kibar. Kahveler harika. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-18 Neslihan

Bu kahve dükkanını seviyorum. Hem kahveleri hem de atmosferi çok güzel. Çalışanlar da çok yardımsever. Kahve deneyimi için doğru yer.

2023-11-23 Levent

Bu kahve dükkanına ilk defa gittim ve gerçekten etkilendim. Çalışanlar çok misafirperver ve kahveler harika. Fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Keçi Geçti Kahve Kavurma Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?