Kayseri Sofrasi Konyaalti Börek & Mantı yorumlar

Kayseri Sofrasi Konyaalti Börek & Mantı yakın Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Uluç Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07075

  • Adres: Uncalı, 24. Cd. No:118, 07070 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 228 19 38
  • Web sitesi: paketmanti.com
  • Enlem, Boylam: 36.8730895, 30.6267143

Kayseri Sofrasi Konyaalti Börek & Mantı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kayseri Sofrasi Konyaalti Börek & Mantı yorumlar

I've been here a couple of times and I absolutely love their manti, whether it's fried or steamed. Manti is a Turkish dumpling served with sour cream, and it's my favorite dish there. The staff is really friendly, the prices are reasonable, … Daha fazla

İlk girdiğimizde pastane gibi bir yer hissettik ama menüye bakınca iştahımız kabardı, öncelikle yemekler ve ikram gelen tatlı harika ve lezzetliydi. Sucuk içi efsaneydi, mantıları denedik lezzetli fakat bir tı daha güzel yoğurt ve kavrulmuş salca olsaydı daha lezzetli olurdu; biz çok beğendik yeniden geliriz… ellerinize sağlık… Daha fazla

2023-09-27 Dilara

Buraya birkaç kez geldim ve mantiyi çok seviyorum, ya kızarmış ya da buharda yapılan manti. Manti, üzerine ekşi krema ile servis yapılan bir Türk mantısıdır ve benim favori yemeğim burada. Personel gerçekten dostane, fiyatlar makul, ...

2023-09-27 Levent

İlk girdiğimizde pastane gibi bir yer hissettik ama menüye bakınca iştahımız kabardı, öncelikle yemekler ve ikram gelen tatlı harika ve lezzetliydi. Sucuk içi efsaneydi, mantıları denedik lezzetli fakat bir tı daha güzel yoğurt ve kavrulmuş ...

2023-09-27 Ayşe

Buraya birkaç kez geldim ve mantiyi çok seviyorum, ya kızarmış ya da buharda yapılan manti. Manti, üzerine ekşi krema ile servis yapılan bir Türk mantısıdır ve benim favori yemeğim burada. Personel gerçekten dostane, fiyatlar makul.

2023-09-27 Emre

İlk girdiğimizde pastane gibi bir yer hissettik ama menüye bakınca iştahımız kabardı, öncelikle yemekler ve ikram gelen tatlı harika ve lezzetliydi. Sucuk içi efsaneydi, mantıları denedik lezzetli fakat bir tı daha güzel yoğurt ve kavrulmuş salca olsaydı daha lezzetli olurdu; biz çok beğendik yeniden geliriz… ellerinize sağlık…

2023-10-12 Efe

Mükemmel bir deneyim yaşadık. Yemekler çok lezzetli, personel çok cana yakın ve hizmet hızlı. Kesinlikle tekrar gelmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-17 Ceren

Kayseri Sofrası'nda yediğim mantılar kesinlikle beklentilerimi karşıladı. Lezzetliydi ve servis çok iyiydi. Fiyatlar da uygun ve personel dostça. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-22 Sinan

Burada yemeklerin çok lezzetli olduğunu söyleyebilirim. Ancak hizmet biraz yavaştı ve garsonlar biraz ilgisizdi. Yine de, yemeklerin tadı bu küçük olumsuzlukları telafi etti.

2023-10-27 Leyla

Kayseri Sofrası'na gitmek çok keyifli bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve personel çok misafirperver. Faturalar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-01 Berk

Bu restorana ilk kez geldim ve oldukça etkilendim. Yemekler harikaydı ve personel çok yardımseverdi. Tam bir Türk misafirperverliği deneyimi yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-06 Elif

Servis mükemmel, personel çok cana yakın ve yemekler lezzetli. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul. Bu restoranda harika bir deneyim yaşadım.

2023-11-11 Mehmet

Yemekler kesinlikle lezzetliydi, özellikle mantı ve sucuk içi favorimdi. Ancak, servis biraz yavaştı ve garsonlar biraz ilgisizdi.

2023-11-16 Nazlı

Bu restorana gidip mantı yemek gerçek bir zevkti. Hem kızarmış hem de buharda yapılan mantılar harikaydı. Personel de çok dostane ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-11-21 Can

Kayseri Sofrası'ndaki mantıyı çok seviyorum. Hem kızarmış hem de buharda yapılan mantıları denedim ve hepsi harikaydı. Personel gerçekten dostane ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kayseri Sofrasi Konyaalti Börek & Mantı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?