Kayra Mücevher yorumlar

Kayra Mücevher yakın Mozaik Çarşı, 3. Cadde, Emekevler, Atatürk Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34758

  • Adres: Atatürk Mah Meriç Cad. & Mozaik Çarşı No:40, 34758 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 456 03 45
  • Web sitesi: kayramucevher.com
  • Enlem, Boylam: 40.9898748, 29.1357103

Kayra Mücevher, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kayra Mücevher yorumlar

Eşime evlilik yildonumumuz icin kendi özel tasarımları olan Zumruduanka tasarımlı kolyeden aldım. Eşim çok çok beğendi günlerdir boynundan çıkarmıyor. Çalışanlar çok guleryuzlu ve ilgililer. Isyeri sahibi beyefendi çok kibar ve hoş sohbet … Daha fazla

Çok güzel zarif bir kolye. Paketleme çok özenli. Cumartesi günü sipariş ettik pazartesi elimize ulasti. Güvenilir harika bi işletme???? …

Nişanlıma hediye olarak mavi taşlı kolye ve bileklik aldım. Ben çok beğenerek aldım nişanlımda çok beğendi. Aynı gün içinde kargoya verdiler. Kargoyla göndermeden önce video göndermeleri ürünü ve paketlemeyi göstermeleri çok ince bir davranış. Güvenle alışveriş edebilirsiniz ben çok memnun kaldım.

2023-09-27 Elif

Eşime evlilik yıldönümümüz için kendi özel tasarımları olan Zumruduanka tasarımlı kolyeden aldım. Eşim çok çok beğendi günlerdir boynundan çıkarmıyor. Çalışanlar çok güler yüzlü ve ilgililer. İşyeri sahibi beyefendi çok kibar ve hoş sohbet.

2023-09-27 Ayşe

Çok güzel zarif bir kolye. Paketleme çok özenli. Cumartesi günü sipariş ettik pazartesi elimize ulasti. Güvenilir harika bir işletme.

2023-09-27 Fatma

Nişanlıma hediye olarak mavi taşlı kolye ve bileklik aldım. Ben çok beğenerek aldım nişanlımda çok beğendi. Aynı gün içinde kargoya verdiler. Kargoyla göndermeden önce video göndermeleri ürünü ve paketlemeyi göstermeleri çok ince bir davranış. Güvenle alışveriş edebilirsiniz ben çok memnun kaldım.

2023-10-12 Murat

Çok kaliteli ve özel tasarım ürünler var. Personel çok ilgili ve yardımcı. Kuyumcu içindeki atmosfer çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-17 Seda

Kayra Mücevher Kuyumcu'dan aldığım yüzük gerçekten çok güzel. Tasarım ve işçilik harika. Çalışanlar da çok yardımcı oldular. Kesinlikle memnun kaldım ve tekrar alışveriş yapacağım. Teşekkürler!

2023-10-22 Ahmet

Kayra Mücevher Kuyumcu'da çok geniş bir ürün yelpazesi var. Farklı tasarımlar ve değerli taşlar arasından seçim yapmak zor oldu. Ancak çalışanlar çok yardımcı oldular ve en uygun ve güzel ürünü bulmamı sağladılar. Teşekkür ederim!

2023-10-27 Emine

Kayra Mücevher Kuyumcu'daki personelden çok memnun kaldım. Çok nazik ve yardımcı oldular. Ürünler de gerçekten kaliteli ve güzel. İşyeri sahibi beyefendiyle hoş bir sohbetimiz oldu. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-01 Mehmet

Kayra Mücevher Kuyumcu, müşteri hizmetleri konusunda gerçekten profesyonel. Tüm sorularımı sabırla cevapladılar ve beni yönlendirdiler. Ürün de beklentilerimi karşıladı. Teşekkürler!

2023-11-06 Esra

Kayra Mücevher Kuyumcu'da bulunan tüm mücevherler harika. Kendime bir bilezik aldım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle başkalarına da tavsiye ederim. Şık ve kaliteli ürünler için doğru adres!

2023-11-11 Hakan

Çalışanlar çok yardımcı oldular ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünler de kaliteli ve güzel tasarlanmış. Fiyatlar da uygun. Memnun kaldım!

2023-11-16 Nil

Kayra Mücevher Kuyumcu'daki deneyimim çok olumluydu. Personel çok profesyonel ve işini bilen insanlar. Atmosfer de çok sıcak ve davetkar. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-11-21 Ebru

Kayra Mücevher Kuyumcu'dan aldığım küpeler çok güzel. Tasarım harika ve kaliteli malzeme kullanılmış. Çalışanlar da çok ilgili ve yardımcı oldular. Memnun kaldım!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kayra Mücevher?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?