Kayıtes Mühendislik yorumlar

Kayıtes Mühendislik yakın Fevziçakmak Mahallesi, Karatay, Konya, Central Anatolia Region, 42000

  • Adres: Fevziçakmak, Büsan Sanayi, Aslım Cd. No: 42/C, 42050 Karatay/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 345 36 76
  • Web sitesi: kayites.com
  • Enlem, Boylam: 37.9198417, 32.5597192

Kayıtes Mühendislik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kayıtes Mühendislik yorumlar

Kibar, dürüst, verdiği sözü tutan insanların çalıştığı ve yöneticilerinin kaliteli olduğu daha ilk saniyeden anlaşılan Konya'nın lider firması.

Alanında güvenilir, kaliteli ürünler bol çeşit.

Çalıştığım firmada herşey çok güzel herkes Güler yüzlü ve ürünlerinin daha iyi olması için çaba sarf eden bir firma iyiki KAYİTES

2023-09-19 Ayşe

Kibar, dürüst, verdiği sözü tutan insanların çalıştığı ve yöneticilerinin kaliteli olduğu daha ilk saniyeden anlaşılan Konya'nın lider firması.

2023-09-19 Mehmet

Alanında güvenilir, kaliteli ürünler bol çeşit.

2023-09-19 Ahmet

Çalıştığım firmada herşey çok güzel herkes Güler yüzlü ve ürünlerinin daha iyi olması için çaba sarf eden bir firma iyiki KAYİTES

2023-09-28 Emre

Konya'nın lider firması olan Kayıtes Mühendislik Üretici'de çalışmak benim için çok güzel bir deneyim oldu. İş arkadaşlarım çok kibar ve dürüst insanlar. Yöneticilerimiz de kaliteli ve sözlerini tutan insanlar. İlk saniyeden itibaren bu özellikleri hissettim ve bana olan güvenlerini gördüm. Ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliği de çok iyi. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-28 Elif

Kayıtes Mühendislik Üretici, alanında güvenilir bir firma. Ürünleri kaliteli ve bol çeşide sahip. Çalıştığım firmada her şey çok güzel. Herkes güleryüzlü ve ürünlerin daha iyi olması için çaba sarfediyor. İyi ki Kayıtes'a başvurmuşum.

2023-09-28 Burak

Konya'nın lider firması olan Kayıtes Mühendislik Üretici, dürüst ve kaliteli insanların çalıştığı bir firma. İyi bir ilk izlenim bıraktılar ve atmosfer çok kaliteli. Ürünleri de güvenilir ve çeşitlilikleri fazla. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Çalıştığım firma olan Kayıtes Mühendislik Üretici'de her şey çok güzel. Herkes güler yüzlü ve ürünlere olan ilgi ve çaba takdire şayan. İyi ki Kayıtes ile çalışıyoruz.

2023-10-18 Osman

Kayıtes Mühendislik Üretici'de olduğum süre boyunca çok güzel bir deneyim yaşadım. İş arkadaşlarımın kibarlığına ve dürüstlüğüne hayran kaldım. Yöneticilerimizin kalitesi de aynı şekilde etkileyici. Ürünlerin çeşitliliği ve kalitesi de fazlasıyla tatmin edici.

2023-10-23 Fatma

Kayıtes Mühendislik Üretici, alanında güvenilir bir firma. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği çok iyi. Çalıştığım firma olan Kayıtes'de her şey güzel. Herkes güleryüzlü ve ürünlerin daha iyi olması için çaba gösteriyor. Çok mutluyum.

2023-10-28 Mustafa

Konya'nın lider firması olarak bilinen Kayıtes Mühendislik Üretici, kibar, dürüst ve sözlerine sadık insanların çalıştığı bir firma. İlk günden itibaren bu özelliklerini hissettim ve yöneticilerin de kalitesini gördüm. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de beklentilerimi karşıladı.

2023-11-02 Hatice

Kayıtes Mühendislik Üretici'de çalıştığım süre boyunca her şey çok güzeldi. Herkes güler yüzlü ve ürünlerin daha iyi olması için ellerinden geleni yapıyor. İyi ki Kayıtes'e başvurmuşum.

2023-11-07 Mehmet

Kayıtes Mühendislik Üretici, alanında güvenilir bir firma. Ürünleri kaliteli ve çeşitli. Çalıştığım firma olan Kayıtes'te her şey güzel. Herkes güler yüzlü ve ürünlerin daha iyi olması için çabalıyor. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Selin

Konya'nın lider firması olan Kayıtes Mühendislik Üretici'de çalışmak benim için büyük bir keyifti. İş arkadaşlarımın kibarlığı ve dürüstlüğü takdire şayan. Yöneticilerimiz de kaliteli insanlar. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Ahmet

Kayıtes Mühendislik Üretici, dürüst ve kaliteli bir firma. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok iyi. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de hiç şüphe yok ki yeterli seviyededir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kayıtes Mühendislik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?