Kayabaşı Restaurant yorumlar

Kayabaşı Restaurant yakın Bodrum, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Mazıköy, Hurma Sahili N 37, 48440 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 339 20 50
  • Web sitesi: kayabasirestaurant.co
  • Enlem, Boylam: 36.9982562, 27.745622

Kayabaşı Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kayabaşı Restaurant yorumlar

Orjinal bir yer. Gerçekten adı gibi; mazı hurma sahilin tam ortasındaki bir tepede. Öğlen yemek için uğradık, zeytinyağlılar (meze) bulunabiliyor. Öğlen de ızgara … Daha fazla

Salaş bir mekan, manzarası çok güzel. Servis hızlı. Mezeleri ve balıkları lezzetli. Otelimizin felaket akşam yemeğinden sonra ilaç gibi geldi:) Daha fazla

Çok güzel bir manzaraya sahip, kendine has ve nezih bir mekan. Öğlen yemeği de servis ediliyor. Çalışanlar güler yüzlü ve temiz kişiler. Fiyatlar makul çerçevede. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Orjinal bir yer. Gerçekten adı gibi; mazı hurma sahilin tam ortasındaki bir tepede. Öğlen yemek için uğradık, zeytinyağlılar (meze) bulunabiliyor. Öğlen de ızgara.

2023-09-24 Ali

Salaş bir mekan, manzarası çok güzel. Servis hızlı. Mezeleri ve balıkları lezzetli. Otelimizin felaket akşam yemeğinden sonra ilaç gibi geldi:)

2023-09-24 Emine

Çok güzel bir manzaraya sahip, kendine has ve nezih bir mekan. Öğlen yemeği de servis ediliyor. Çalışanlar güler yüzlü ve temiz kişiler. Fiyatlar makul çerçevede.

2023-10-09 Mustafa

Mekana gittiğimde hoş bir ağırlamayle karşılandım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve beni rahat ettirdiler. Yemeklerin hızlı servisi ve kalitesi beni çok memnun etti. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-14 Mehmet

Bu restoranda yediğim yemeklerin tadı harikaydı. Özellikle mezeleri ve ızgaraları çok lezzetliydi. Servis personeli çok ilgili ve profesyoneldi. Manzarası da çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Fatma

Restoranın atmosferi çok hoş ve rahatlatıcıydı. Servis hızlı ve profesyonelce yapıldı. Yemeklerin lezzeti ve sunumu da oldukça güzeldi. Fiyatlar da uygun olduğu için tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-24 Hüseyin

Restoranın manzarası harikaydı. Yemeklerin lezzeti ise mükemmeldi. Özellikle ızgaraları çok lezzetliydi. Servis personeli de çok ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-29 Aysel

Restoranın kalitesi ve servisi beni çok memnun etti. Yemeklerin lezzeti harikaydı. Fiyatlar da uygun olduğu için tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-03 Adem

Bu restoranda yemek yemek gerçekten çok keyifliydi. Yemeklerin lezzeti ve sunumu harikaydı. Servis personeli de çok ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Hatice

Restoranın atmosferi çok hoştu. Yemeklerin lezzeti ve sunumu da oldukça güzeldi. Servis personeli de çok ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-13 Ahmet

Restoranın manzarası çok güzeldi. Yemeklerin lezzeti ise harikaydı. Servis personeli de çok ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-18 Fatih

Bu restoranda yediklerim gerçekten çok lezzetliydi. Yemeklerin kalitesi harikaydı. Servis personeli de çok ilgili ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kayabaşı Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?