Kavaklıdere Sosyal Kulüp yorumlar

Kavaklıdere Sosyal Kulüp yakın İran Caddesi, Çankaya Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Kavaklıdere, İran Cd. No:4, 06690 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 427 50 92
  • Web sitesi: kavaklideresosyalkulubu.org
  • Enlem, Boylam: 39.9002915, 32.8617231

Kavaklıdere Sosyal Kulüp, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kavaklıdere Sosyal Kulüp yorumlar

Private club, membership required. Small area, limited number of courts. Lots of new members which is good to revive the place but makes the space even more cluttered during popular times. They may have to reconfigure the inside and the … Daha fazla

Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi ilk mezunları, altmış yıl öncesinin sınız, okul arkadaşları ile buluştuğumuz mekanınızda harika bir gece geçirdik. Güvenlik görevlisi Serdar kardelimizle giriş kapısonda başlayan yakın ilgi, … Daha fazla

Ankarada açık havada yemek yemek ve alkol almak isyorsanız güzel bir mekan. Merkezi. Mezeler ve yemekler çok lezzetli. Bir çok restaurant gezdim ama buradaki mezeleri tadı bir başka güzel geldi bana. Üyeliksiz almıyorlar ama birinin yanında misafir olabiliyorsunuz. Tenis sporu ile ilgileniyorsanız makul fiyatlara kortu kiralıyorlar.

2023-09-18 Mehmet

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'te harika bir gece geçirdik. Okul arkadaşlarımızla buluşmak için mükemmel bir mekan. İçeride güvenlik görevlisi Serdar çok ilgilendi. Sıcak bir karşılama ile başladık ve harika bir gece geçirdik.

2023-09-18 Ahmet

Ankarada açık havada yemek yemek ve alkol almak isteyenler için güzel bir mekan. Merkezi bir konumda. Mezeler ve yemekler çok lezzetli. Bir çok restoranda yemek yedim ama buradaki mezeler bir başka güzeldi. Üyelik gerekiyor fakat birisinin yanında misafir olabiliyorsunuz. Tenis sporuyla ilgileniyorsanız uygun fiyatlarla kort kiralayabilirsiniz.

2023-09-22 Mehmet

Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi ilk mezunları, altmış yıl öncesinin sınız, okul arkadaşları ile buluştuğumuz mekanınızda harika bir gece geçirdik. Güvenlik görevlisi Serdar kardelimizle giriş kapısonda başlayan yakın ilgi

2023-10-12 Murat

Ankarada açık havada yemek yemek ve alkol almak isyorsanız güzel bir mekan. Merkezi. Mezeler ve yemekler çok lezzetli. Bir çok restaurant gezdim ama buradaki mezeleri tadı bir başka güzel geldi bana. Üyeliksiz almıyorlar ama birinin yanında misafir olabiliyorsunuz. Tenis sporu ile ilgileniyorsanız makul fiyatlara kortu kiralıyorlar.

2023-10-22 Ayse

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'e üyeyim ve burayı seviyorum. Alan fazla büyük olmasa da, kortlar sınırlı sayıda olduğundan zaman zaman kalabalık olabiliyor. İçeride yeniden düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

2023-11-06 Mehmet

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'te yemek yedim ve tenis oynadım. Yemekler çok lezzetliydi ve meze çeşitleri harikaydı. Tenis kortu da oldukça iyi durumdaydı ve makul fiyatlarla kiralama imkanı sunuyorlar.

2023-11-11 Zeynep

Kavaklıdere Sosyal Kulüp Sosyal Kulüp üyesiyim ve burayı seviyorum. Kıyafet dolaplarının yenilenmesi gerekebilir ancak tenis kortu iyi durumdadır. Eğlenmek için güzel bir mekan.

2023-11-16 Ali

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'e misafir olarak gittim ve çok hoş bir gece geçirdim. İçerideki atmosfer çok güzeldi ve personel çok ilgiliydi. Yemekler de lezzetli ve uygun fiyatlıydı.

2023-11-21 Nur

Kavaklıdere Sosyal Kulüp Sosyal Kulüp üyesiyim ve burayı seviyorum. Ancak zaman zaman kalabalık olabiliyor ve iç mekanın düzenlenmesi gerekebilir. Kortlar iyi durumda ve misafirleri kabul ediyorlar.

2023-11-26 Hasan

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'te aldığım hizmetten memnun kaldım. Yemekler lezzetli ve servis hızlıydı. Kıyafet dolapları biraz eskimiş olabilir ancak genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-12-01 Gülsüm

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'e misafir olarak gittim ve çok memnun kaldım. Yemekler lezzetliydi ve ortam çok hoştu. Personel de çok ilgiliydi. Tek sıkıntı kalabalık olmasıydı.

2023-12-06 Hüseyin

Kavaklıdere Sosyal Kulüp Sosyal Kulüp üyesiyim ve burayı beğeniyorum. Alan küçük olduğu için zaman zaman kalabalık olabiliyor ancak yeni üyelerin gelmesi güzel bir canlılık katıyor.

2023-12-11 Aliye

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'e misafir olarak gittim ve burayı beğendim. Yemekler lezzetli ve yöresel tatları denemek için güzel bir mekan. Tek sıkıntı iç mekanın biraz kalabalık olmasıydı.

2023-12-16 Emre

Kavaklıdere Sosyal Kulüp'te yemek yedim ve tenis oynadım. Yemekler çok lezzetliydi ve tenis kortları iyi durumdaydı. Ancak iç mekan biraz küçük olduğu için zaman zaman kalabalık olabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kavaklıdere Sosyal Kulüp?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?