Kastamonu Üniversitesi Azdavay Myo yorumlar

Kastamonu Üniversitesi Azdavay Myo yakın 37-78, Aşağıelveren, Merkez Mahallesi, Azdavay, Kastamonu, Black Sea Region

  • Adres: Merkez, Hilmi Gökçen Cd., 37750 Azdavay/Kastamonu, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.6425539, 33.303006

Kastamonu Üniversitesi Azdavay Myo, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kastamonu Üniversitesi Azdavay Myo yorumlar

Azdavay ilçesinde yurt var mı

Müthiş doğası ve tatlı öğrencileriyle her zaman mükemmel

2023-09-27 Mehmet

Müthiş doğası ve tatlı öğrencileriyle her zaman mükemmel

2023-10-12 Aysel

The campus has a beautiful garden and great facilities. The school has a welcoming atmosphere and the staff are friendly. However, there are some areas that need improvement, such as the messy and dirty area at the back of the school. Overall, it is a positive experience.

2023-10-17 Ahmet

I am impressed with the decoration and ambiance of the school. The facilities are modern and well-maintained. The staff is helpful and attentive. However, the wait time for some services can be long. Overall, it is a great experience.

2023-10-22 Fatma

Okulun atmosferi çok güzel. Öğrencilere değer verildiği hissediliyor. Ancak bazı hizmetler için rezervasyon yapmanız gerekiyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Hizmet kalitesi ise oldukça iyi. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-10-27 Mustafa

Kastamonu Üniversitesi Azdavay MYO Sanat Okulu'na gittiğimde hoş bir izlenim edindim. Okulun bahçesi ve peyzaj düzenlemeleri oldukça güzel. Personel yardımsever ve ilgili. Ancak bazı alanlarda iyileştirmeler yapılması gerekiyor. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu.

2023-11-01 Şeyma

Okulun dekorasyonu çok güzel ve ferah. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Hizmet kalitesi de oldukça iyidir. Ancak rezervasyon yaptırmak gerektiğinden bazen beklemek gerekebilir. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-11 Emine

Okulun ambiyansı çok güzel ve sıcak bir atmosfere sahip. Personel de oldukça samimi ve yardımsever. Ancak bazı hizmetler için rezervasyon yapmanız gerekebilir ve beklemek zorunda kalabilirsiniz. Ürün ve hizmet kalitesi ise oldukça iyidir. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-11-16 Kadir

Kastamonu Üniversitesi Azdavay MYO Sanat Okulu'nun atmosferi ve dekorasyonu beni etkiledi. Okulun tesisleri modern ve bakımlı. Personel ise yardımsever ve ilgili. Ancak bazı hizmetler için bekleme süresi uzun olabiliyor. Genel olarak harika bir deneyim oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kastamonu Üniversitesi Azdavay Myo?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?