Karsu Soğutma

Karsu Soğutma yakın ISISO Sanayi Sitesi, Sanayi ana yolu, Orhan Gazi Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34538

  • Adres: Sanayi, ISISO Sanayi Sitesi 4 Yol. Sk. No:1, 34538 Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 623 24 43
  • Web sitesi: karsusogutma.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0897815, 28.6441884

Karsu Soğutma, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karsu Soğutma yorumlar

profesyonel ve oldukça iyi kalitede

perfect Daha fazla

Kurumsal bir firma

2023-09-18 Ahmet

Karsu Soğutma Klima Sistemleri gerçekten profesyonel bir firma. Çalışanları çok yardımsever ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Klima sistemleri konusunda uzmanlar ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Şirketin ilk izlenimini çok beğendim. Ortamı çok profesyonel ve kaliteli bir hava var. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımsever. Fiyatlar da oldukça uygun. Tüm deneyimimden çok memnunum.

2023-09-18 Murat

Karsu Soğutma Klima Sistemleri hakkında çok iyi şeyler duydum. Bu yüzden tercih ettim ve hiç pişman olmadım. Çalışanlar gerçekten profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da makul. Genel deneyimimden çok memnunum.

2023-10-03 Hatice

Karsu Soğutma Klima Sistemleri kurumsal bir firma olduğunu kanıtlıyor. İlk kez gittiğimde ortam çok hoşuma gitti. Dekorasyon çok şık ve kaliteli. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Müşteri hizmetleri çok ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-08 Ali

Karsu Soğutma Klima Sistemleri oldukça profesyonel bir firma. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve çeşitli seçenekler sunuyorlar. Çalışanlar her zaman yardıma hazır ve güleryüzlü. Fiyatlar uygun ve hizmet kalitesi yüksek. Genel olarak çok memnunum.

2023-10-13 Zeynep

Karsu Soğutma Klima Sistemleri'ni tercih ettim ve iyi ki etmişim. İlk izlenim çok olumlu oldu. Ortamın atmosferi çok güzel ve dekorasyon çok şık. Ürünlerin kalitesi de harika. Müşteri hizmetleri çok iyiydi ve personel yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Mehmet

Karsu Soğutma Klima Sistemleri gerçekten çok iyi bir firma. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve çeşitli seçenekler sunuyorlar. Çalışanlar çok yardımsever ve ilgililer. Fiyatlar da makul. Tüm deneyimimden çok memnunum.

2023-10-23 Esra

Karsu Soğutma Klima Sistemleri'ne iyi bir izlenimle gittim. Ortamın atmosferi çok hoş ve dekorasyon çok şık. Ürünlerin kalitesi de çok iyi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımseverler. Fiyatlar da uygun. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-28 Mustafa

Karsu Soğutma Klima Sistemleri gerçekten profesyonel bir firma. Çalışanlar çok yardımsever ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Klima sistemleri konusunda uzmanlar ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Fatma

Şirketin ilk izlenimi çok olumlu oldu. Atmosfer ve dekorasyon çok şık ve kaliteli. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Müşteri hizmetleri ve personel yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun. Genel olarak çok memnun kaldım. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-07 Serkan

Karsu Soğutma Klima Sistemleri'ni tercih ettim ve iyi ki etmişim. Şirket gerçekten profesyonel bir izlenim bıraktı. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve çeşitli seçenekler sunuyorlar. Çalışanlar çok yardımsever ve ilgililer. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Selma

Karsu Soğutma Klima Sistemleri gerçekten çok profesyonel bir firma. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve çeşitli seçenekler sunuyorlar. Çalışanlar da çok yardımsever ve ilgililer. Fiyatlar da uygun. İyi bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karsu Soğutma?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?