Karate okulu Taurus dojo yorumlar

Karate okulu Taurus dojo yakın Taurus AVM, No: 190, Mevlana Bulvarı, İşçi Blokları Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06530

  • Adres: İşçi Blokları, Taurus AVM, Mevlana Blv. no: 190, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 532 714 71 04
  • Web sitesi: karateturkey.org
  • Enlem, Boylam: 39.8884892, 32.8118624

Karate okulu Taurus dojo, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karate okulu Taurus dojo yorumlar

Yıldız sayısı eksik kalıyor. Çocuğumuz için araştırırken ulaştığımız, ustalığı ve yaklaşımıyla gönlümüzde ayrı bir yeri olan Mikdat Sensei ve iletişimi çok zarif ve büyük bir özenle gerçekleştiren eşi Serdağ hanım bize kendimizi şanslı … Daha fazla

Çocuğumuz için araştırma yaparken bir arkadaşımızın önerisi sayesinde Mikdat Hoca ile tanışmış olduk ve iyi ki tanışmışız. Derslerimize Mikdat Hoca ve Uğur Hoca giriyor, hocalarımızın iletişimi, ilgisi ve yaklaşımlarından, Serdağ Hanımın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu getirebileceğiniz bir yer.

This is an awesome course. They provide karate, aikido, yoga for kids and adults. Very helpful staff. My son loves coming here. The best thing is that people get a licence which is valid in Japan. Mr Mikdat, the instructor, really knows … Daha fazla

2023-09-30 Ahmet

Yıldız sayısı eksik kalıyor. Çocuğumuz için araştırırken ulaştığımız, ustalığı ve yaklaşımıyla gönlümüzde ayrı bir yeri olan Mikdat Sensei ve iletişimi çok zarif ve büyük bir özenle gerçekleştiren eşi Serdağ hanım bize kendimizi şanslı hissettiren profesyonel bir çift. Onların emekleri, çocuklarımızın üzerindeki olumlu etkileri görülebilir düzeyde. Özverili çalışmaları, disiplinli ve düzenli bir eğitim programı sunmaları ile çocuklarımızı pozitif yönlendirdiklerine şahit olduk. Çocuklarımızın özgüven kazandıklarını, bedensel ve zihinsel olarak daha güçlü hale geldiklerini gözlemlemekteyiz. Ustalarımız çocuklarımızla olağanüstü ilgilendiler ve onlara çok değer kattılar. Mikdat Sensei'nin hoşgörüsü, öğrencilerine gösterdiği özen, sabırlı yaklaşımı ve disiplinli eğitimi sayesinde çocuklarımız için hayat dersi aldıklarını düşünüyoruz. Kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.

2023-09-30 Ayşe

Çocuğumuz için araştırma yaparken bir arkadaşımızın önerisi sayesinde Mikdat Hoca ile tanışmış olduk ve iyi ki tanışmışız. Derslerimize Mikdat Hoca ve Uğur Hoca giriyor, hocalarımızın iletişimi, ilgisi ve yaklaşımlarından, Serdağ Hanımın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu getirebileceğiniz bir yer.

2023-09-30 Mehmet

This is an awesome course. They provide karate, aikido, yoga for kids and adults. Very helpful staff. My son loves coming here. The best thing is that people get a licence which is valid in Japan. Mr Mikdat, the instructor, really knows what he is doing. He is very patient with kids and also talented in both martial arts and language analysis. We are happy with our son's progress and we are grateful to Mr Mikdat and his team. I also got a chance to try Aikido and I loved it. Highly recommended!

2023-10-15 Fatma

Mikdat Hoca ve Serdağ Hanım ile tanıştığımızda çocuğumuzun doğru bir aktara zaafet sürecine başladığının farkına varmıştım. Hepimiz seviyoruz,

2023-10-20 Ali

Benim bakın, yavru hayvanlar için çok iyi bir yer! İyi bir yer, herkes için tavsiye.

2023-10-25 Hülya

En sevdiğim karate okulu!!

2023-10-30 Kemal

Eğitimciler çok güler yüzlü. Çocuklarla ilgileniyorlar. Daha iyisini bekleyemezdim.

2023-11-04 Derya

Çok kaliteli bir yer. Burada çocuğumu güvende hissediyorum. Personel ve eğitmenler çok profesyonel ve yardımsever. Çok iyi bir deneyim.

2023-11-09 Mustafa

Çok güzel bir yer. Eşim ve çocuğum arkadaşları ile buraya geliyorlar. Hocalar çok ilgili ve saygılı. Çok iyi bir deneyim yaşanıyor.

2023-11-14 Seda

Buraya düşünmeden gelebilirsiniz. Kaliteli hizmet, ilgili ve güler yüzlü eğitmenler, rahat ve güvenli bir ortam.

2023-11-19 Berk

Mükemmel bir yer. Çocuklar çok eğleniyor ve öğreniyorlar. Burada olmaktan mutluyum.

2023-11-24 Ece

Çok güzel bir ortam ve profesyonel eğitmenler. Çocuklarım çok mutlu ve memnun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karate okulu Taurus dojo?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?