KARACAOGLU MERMER yorumlar

KARACAOGLU MERMER yakın Atatürk Bulvarı, Hamidiye, Hamidiye Mahallesi, Aksaray Merkez, Aksaray, Central Anatolia Region, 68200

  • Adres: Hamidiye, 68100 Aksaray Merkez/Aksaray, Türkiye
  • Telefon: +90 545 964 04 37
  • Enlem, Boylam: 38.3715472, 34.0317271

KARACAOGLU MERMER, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KARACAOGLU MERMER yorumlar
2023-09-22 Ayşe

KARACAOĞLU MERMER ile ilk kez tanıştığımda çok etkilendim. Kurumsal bir havaya sahipler ve işlerini çok profesyonel bir şekilde yapıyorlar. Mermer sektöründe önemli bir yerde olduklarını söyleyebilirim. personelleri de çok yardımcı ve anlayışlılar

2023-09-22 Mehmet

KARACAOĞLU MERMER ile deneyimim oldukça olumlu geçti. Ürün ve hizmetlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Müşteri hizmetleri ekibi de çok profesyonel ve yardımsever. Fiyat performans açısından da oldukça başarılılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-22 Fatma

KARACAOĞLU MERMER'de geçirdiğim deneyim oldukça memnun ediciydi. Ürünlerin kalitesi, çalışanların sicak ve ilgili sohbeti gerçekten takdire şayan. Fiyat performans açısından kesinlikle beklentileri karşılıyorlar.

2023-10-07 Ahmet

KARACAOĞLU MERMER'i çok beğendim. Çalışanların güler yüzü ve samimiyeti ilk girişimde hissediliyor. Ürünleri ile gerçekten kendilerini kanıtlamış bir firmalar. Fiyatları da oldukça uygun ve müşterilerine değer veriyorlar.

2023-10-12 Selin

KARACAOĞLU MERMER'de geçirdiğim vakit çok keyifliydi. Bekleme sürem oldukça kısaydı ve rezervasyonumda herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Ortam ve dekor tamamen hoşuma gitti ve hizmetleri gerçekten kaliteliydi.

2023-10-17 Ercan

KARACAOĞLU MERMER mükemmel bir deneyim sunuyor. Çalışanlar son derece yardımcı oluyor, ürünlerin kalitesi ve müşteri memnuniyeti konusunda herhangi bir şikayetim yok. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Sevim

KARACAOĞLU MERMER'den aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Personeller son derece ilgili ve profesyoneller. Ürünlerin kalitesi gerçekten göz doldurucu. Yapılan rezervasyon da hiçbir aksaklık yaşanmadı.

2023-10-27 Mert

KARACAOĞLU MERMER'de beklentilerimin üzerinde bir deneyim yaşadım. Ürün ve hizmetlerin kalitesi gerçekten çok iyi. Müşteri hizmetleri ekibi de çok profesyonel ve yardımsever. Fiyat performans açısından da oldukça başarılılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-01 Esra

KARACAOĞLU MERMER'i arkadaşlarımın önerisi üzerine tercih ettim ve son derece memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve çalışanlar son derece yardımcı. Fiyatları da oldukça uygun ve müşteri memnuniyeti odaklı.

2023-11-06 Hakan

KARACAOĞLU MERMER, ürün ve hizmet kalitesi ile gerçekten kendini kanıtlamış bir firma. Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımsever. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-11 Zeynep

KARACAOĞLU MERMER, ürünlerin kalitesi ve hizmetlerin memnuniyet verici olmasından dolayı tercih ettiğim bir marka. Çalışanlar son derece anlayışlı ve yardımcı. Fiyatlarının da makul olduğunu söyleyebilirim.

2023-11-16 Ali

KARACAOĞLU MERMER ile ilk kez tanıştığımda çok etkilendim. Ürün ve hizmetlerin kalitesi mükemmel. çalışanlar gerçekten son derece yardımcı ve ilgililer. fiyat performans açısından beklentileri karşıladıklarını rahatlıkla söyleyebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KARACAOGLU MERMER?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?