Kara Lounge Restaurant yorumlar

Kara Lounge Restaurant yakın Chez Bore, 7, Algeria Street, Firuzağa, Firuzağa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Firuzağa, Cezayir Sk. no.1, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 892 22 67
  • Web sitesi: karalounge.qr.menulux.com
  • Enlem, Boylam: 41.0310447, 28.9791642

Kara Lounge Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kara Lounge Restaurant yorumlar

Was there yesterday evening with my lover, and everything was absolutely beyond perfect. The staff and owner are very kind, welcoming, and professional. They speak perfect Turkish, English, and French. … Daha fazla

Bir araştırma için gitme fırsatı buldum, ilgi ve alakaları için Khodi hanım ve Zeynep hanıma teşekkür ediyorum. Farklı dünya mutfaklarını keşfetmek isteyenler ve etnik Afrika yemeklerini deneyimlemek isteyenler için harika bir yer. Hijyenik, lezzetli ve sıcak bir ortam.. Daha fazla

Yemeklerin porsiyonu küçük yazan arkadaşlar bundan daha fazlasını anneniz evde vermez size taze yemek hazırlanırken belli bir süre geçmesi gerekmektedir yediğim ürünler taze ve porsiyon olarak fazla ve doyurucu memnun kaldım personel ve işletmeci çok tatlılar Daha fazla

2023-09-26 Esra

Dün akşam sevgilimle birlikte gittim ve her şey son derece mükemmeldi. Personel ve sahibi çok kibar, misafirperver ve profesyonel. Mükemmel Türkçe, İngilizce ve Fransızca konuşuyorlar.

2023-09-26 Burcu

Bir araştırma için gitme fırsatı buldum, ilgi ve alakaları için Khodi hanım ve Zeynep hanıma teşekkür ediyorum. Farklı dünya mutfaklarını keşfetmek isteyenler ve etnik Afrika yemeklerini deneyimlemek isteyenler için harika bir yer. Hijyenik, lezzetli ve sıcak bir ortam.

2023-09-26 Kadir

Yemeklerin porsiyonu küçük yazan arkadaşlar bundan daha fazlasını anneniz evde vermez size taze yemek hazırlanırken belli bir süre geçmesi gerekmektedir yediğim ürünler taze ve porsiyon olarak fazla ve doyurucu memnun kaldım personel ve işletmeci çok tatlılar

2023-10-11 Yasemin

Harika bir restoran, personel çok misafirperver ve yardımsever. Yemekler çok lezzetliydi. Ortam ve dekor da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Cemil

Muhteşem bir deneyim, çeşitli Afrika mutfağından lezzetlerin tadına bakma fırsatı buldum. Yemekler taze ve lezzetliydi. Personel çok yardımcı oldu ve atmosfer harikaydı.

2023-10-21 Ayşe

Güler yüz ve mükemmel hizmet. Yemekleri çok beğendik, özellikle etnik Afrika yemeklerini denemek isteyenlere tavsiye ederim. Hijyen ve temizlik konusunda da çok başarılılar.

2023-10-26 Mehmet

Çok keyifli bir akşam geçirdik, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar uygun büyüklükteydi. Hem fiyat hem de kalite açısından çok memnun kaldık.

2023-10-31 Fatma

Restoranın atmosferi çok güzel, dekorasyon da çok şık. Yemeklerin lezzeti harikaydı ve tüm servis mükemmeldi. Restoranda geçirdiğimiz zamanı çok keyifli bulduk.

2023-11-05 İbrahim

Personel çok güler yüzlü ve misafirperverdi. Yemekler çok lezzetliydi ve atmosfer rahattı. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

2023-11-10 Şeyma

Çok hoş bir karşılama ve hızlı servis ile karşılaştık. Yemekler taze ve lezzetliydi. Restoranın ambiyansı da çok güzeldi. Tüm çalışanlara teşekkürler.

2023-11-15 Ali

Güzel bir deneyim yaşadık. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar da iyiydi. Personel çok nazik ve ilgiliydi. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

2023-11-20 Selin

Harika bir restoran. Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel çok yardımcı oldu ve atmosfer çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kara Lounge Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?