Kaplanlar Nakliyat yorumlar

Kaplanlar Nakliyat yakın 112. Sokak, Mahmutlar, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07450

  • Adres: SANAYİ MAH. SPOR CAD NO: 49 ALANYA TOPTANCI HALİ -ANTALYA saray mh spor cad topy, 07000 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 522 02 54
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.496153, 32.092734

Kaplanlar Nakliyat, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaplanlar Nakliyat yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Şirketin hizmetleri çok başarılı ve profesyonel. Taşımacılık işlemleri sorunsuz ve zamanında gerçekleşti. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri süperdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-20 Mehmet

Kaplanlar Nakliyat'ı arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. Taşımacılık hizmeti çok kaliteliydi ve eşyalarımı hiçbir hasar olmadan taşıdılar. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Tekrar kullanacağım.

2023-09-20 Fatma

Taşımacılık hizmetleri için Kaplanlar Nakliyat'ı seçtim ve gerçekten iyi bir tercih yapmışım. Eşyalarımı özenle taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personel çok kibar ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Ali

Kaplanlar Nakliyat'ın taşımacılık hizmetinden çok memnun kaldım. Eşyalarımı güvenli bir şekilde taşıdılar ve hiçbir hasar oluşmadı. Personel çok profesyoneldi ve işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Fiyatları da oldukça uygun. Teşekkürler!

2023-10-10 Şeyma

Kaplanlar Nakliyat'ı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. Taşımacılık işlemleri sırasında hiçbir sorun yaşamadım ve eşyalarımı güvenli bir şekilde taşıdılar. Personel çok kibar ve yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Hakan

Kaplanlar Nakliyat'ın taşımacılık hizmetinden çok memnun kaldım. Eşyalarımı sorunsuz bir şekilde taşıdılar ve hiçbir hasar oluşmadı. Personel çok profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Fiyatları da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Hande

Kaplanlar Nakliyat'ın hizmetleri çok başarılı. Eşyalarımı güvenli bir şekilde taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri süperdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Murat

Kaplanlar Nakliyat'ı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. Eşyalarımı hiçbir hasar olmadan zamanında taşıdılar. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Kesinlikle tekrar kullanacağım.

2023-10-30 Deniz

Kaplanlar Nakliyat'ın taşımacılık hizmeti çok kaliteliydi. Eşyalarımı güvenli bir şekilde taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personel çok yardımcı oldu ve işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Cem

Kaplanlar Nakliyat'ı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. Taşımacılık hizmeti süperdi ve eşyalarımı hiçbir sorun yaşamadan taşıdılar. Personel çok kibar ve yardımcı oldu. Teşekkürler.

2023-11-09 Gülay

Kaplanlar Nakliyat'ın taşımacılık hizmetinden çok memnun kaldım. Eşyalarımı sorunsuz bir şekilde taşıdılar ve hiçbir hasar oluşmadı. Personel çok profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde yaptılar. Tavsiye ederim.

2023-11-14 Ahmet

Kaplanlar Nakliyat'ı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. Taşımacılık işlemleri sorunsuz ve profesyonel bir şekilde gerçekleşti. Personel çok ilgili ve yardımcıydı. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaplanlar Nakliyat?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?