Kanunî mesleki ve teknik lisesi yorumlar

Kanunî mesleki ve teknik lisesi yakın Karaer, Karaer Mahallesi, Gümüşhane, Gümüşhane, Black Sea Region, 29000

  • Adres: İnönü, 20, Aydın Doğan Cd. Milli Eğitim Md. No:20, 29000 Gümüşhane Merkez/Gümüşhane, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.4577218, 39.4906211

Kanunî mesleki ve teknik lisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kanunî mesleki ve teknik lisesi yorumlar
2023-09-24 Murat

Okul, kişisel deneyimi açısından oldukça memnun ediciydi. Öğretmenler oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Eğitim materyalleri ve tesisler iyi bakımlıydı. Okulun içinde spor salonu, laboratuvar ve kütüphane gibi birçok imkan vardı. Eğitim kalitesi açısından 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

2023-09-24 Ayşe

Kanunî mesleki ve teknik lisesi, oldukça modern bir okul. Tesisler temiz ve düzenli. Öğretmenlerin tutumu ve desteği çok iyiydi. Bütçeme uygun bir fiyatla yüksek kaliteli bir eğitim aldım. Okula gelirken beklememe rağmen, bekletilmedim ve randevusuz dahi her zaman yardımcı oldular. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Personel, müşteri hizmetleri oldukça dostça ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça pozitifti. Okulun dekorasyonu ve ambiyansı hoş ve moderndi.

2023-09-24 Fatma

Okul hizmetinden memnun kaldım. Öğretmenler kaliteli ve bilgiliydi. Fiyatlar da uygun düzeydeydi. Okulda beklememe rağmen çok uzun bir bekleyiş yaşamadım. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi oldukça yüksekti. İlk izlenim ve atmosfer açısından oldukça olumluydu. Personel çok yardımsever ve davranışları oldukça profesyoneldi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Okulun dekorasyonu etkileyiciydi.

2023-10-09 Hüseyin

Öğretmenlerin tutumu oldukça olumlu. Okulun fiyatları da uygun düzeydeydi. Randevu almak için uzun süre beklemem gerekmedi. Tesisler çok temiz ve düzenliydi. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi yüksek olduğunu söyleyebilirim. İlk izlenim olumlu ve atmosfer rahattı. Personel, müşteri hizmetleri çok iyiydi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Okulun dekorasyonu oldukça etkileyiciydi.

2023-10-14 Mehmet

Okul hakkında beklentilerimin üzerinde bir deneyim oldu. Öğretmenler oldukça iyi ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun düzeydeydi ve buna değerdi. Okula beklememe rağmen uzun süreli bir beklemeyle karşılaşmadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. İlk izlenimim oldukça olumlu ve atmosfer oldukça rahattı. Personel, müşteri hizmetleri oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Dekorasyon ve ambiyans oldukça hoştu.

2023-10-24 Emre

Okul, iyi bir kişisel deneyim yaşattı. Öğretmenler oldukça profesyonel ve bilgiliydi. Okulun ücreti de oldukça uygun düzeydeydi. Okula beklememe rağmen bekletilmedim ve randevulu olsun olmasın her zaman yardımseverdiler. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyi. İlk izlenimim oldukça olumluydu ve atmosfer oldukça rahattı. Personel, müşteri hizmetleri çok iyi ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Okulun dekorasyonu ve ambiyansı hoştu.

2023-10-29 Sibel

Okulda aldığım eğitimden oldukça memnun kaldım. Öğretmenler oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça uygun düzeydeydi. Okula beklememe rağmen uzun süreli bir bekleme yaşamadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça iyiydi. İlk izlenim oldukça olumluydu ve atmosfer oldukça rahattı. Personel oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Okulun dekorasyonu hoştu.

2023-11-03 Ahmet

Okulun öğretmenleri oldukça yardımsever ve bilgiliydi. Okulun ücreti oldukça uygun düzeydeydi. Randevu almak için fazla beklememe gerek kalmadı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürün ve hizmet kalitesi yüksekti. İlk izlenim oldukça olumlu ve atmosfer rahattı. Personel, müşteri hizmetleri profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Okulun dekorasyonu oldukça etkileyiciydi.

2023-11-08 Ayhan

Okuldaki öğretmenlerin tutumu ve ilgisi memnun ediciydi. Okulun fiyatları da oldukça uygun düzeydeydi. Beklemek için fazla zaman harcamadım. Tesisler temiz ve düzenliydi. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi yüksekti. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer rahattı. Personel, müşteri hizmetleri oldukça dostça ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça pozitifti. Okulun dekorasyonu hoş ve moderndi.

2023-11-13 Serap

Okul, kişisel deneyim açısından oldukça memnun ediciydi. Öğretmenlerin tutumu ve desteği oldukça iyiydi. Fiyatlar da bütçeme uygun düzeydeydi. Beklememe rağmen uzun süre bekleyiş yaşamadım. Tesislerin temizliği ve düzeni oldukça iyiydi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. İlk izlenim olumlu ve atmosfer rahattı. Personel, müşteri hizmetleri oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça iyiydi. Okulun dekorasyonu ve ambiyansı çok hoştu.

2023-11-18 Gamze

Okulun eğitiminden oldukça memnun kaldım. Öğretmenler oldukça deneyimli ve yardımcıydı. Fiyatlar da bütçeme uygun düzeydeydi. Okula randevusuz gitmeme rağmen bekletilmedim. Tesisler oldukça temiz ve düzenliydi. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi oldukça yüksekti. İlk izlenim oldukça olumlu ve atmosfer sıcak ve samimiydi. Personel, müşteri hizmetleri oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça memnun ediciydi. Okulun dekorasyonu hoş ve moderndi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kanunî mesleki ve teknik lisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?