Kamarad Coffee Roastery

Kamarad Coffee Roastery yakın Uzun Hafız Sokağı, Yeldeğirmeni, Rasimpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34716

  • Adres: Rasimpaşa, Uzun Hafız Sk. 107A, 34716 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: kamaradcoffee.com
  • Enlem, Boylam: 40.9953249, 29.0295842

Kamarad Coffee Roastery, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kamarad Coffee Roastery yorumlar

???? Kamarad in Kadikoy is a hidden gem for coffee enthusiasts! Their specialty pour-over coffee is simply outstanding, and the friendly owners create a warm atmosphere that makes you feel right at home. The fact that they also supply coffee … Daha fazla

On my morning walk discovering Kadiköy, I found this petite gem. Like from a movie.. Wouldn't expect to find coffee (except Turkish mocca) like this here in Turkey. The coffee was top notch and the host was also super friendly and one of a … Daha fazla

Güzel hizmet, minimal, kahveleri çok lezzetli. Pek çok kahve çekirdeği seçeneği var. Ethiopia hem sıcak hem soğuk denedim, ikisi de lezzetliydi. Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Kadıköy'de harika bir kahve dükkanı. Uzmanlıkla yapılan demleme kahveleri gerçekten mükemmel ve samimi sahipleri sizi evinizde hissettiren sıcak bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca kahve tedarikçiliği de yapıyorlar.

2023-09-18 Mehmet

Sabah yürüyüşüm sırasında Kadıköy'de keşfettim. Bir filmde gibi.. Türkiye'de böyle bir kahve (Türk kahvesi hariç) beklemiyordum. Kahve birinci sınıf ve ev sahibi de çok dostça ve özel biri.

2023-09-18 Aysun

Güzel hizmet, minimal, kahveleri çok lezzetli. Pek çok kahve çekirdeği seçeneği var. Ethiopia hem sıcak hem soğuk denedim, ikisi de lezzetliydi.

2023-10-03 Emre

İç dekorasyon beğendim. Kahve seçenekleri çok iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı bir şekilde hizmet verdi. Kahve çok tatlıydı.

2023-10-08 Fatma

İlk izlenim ve atmosfer açısından harika bir deneyimdi. Kahve çok lezzetliydi ve personel çok güleryüzlüydü. Tesisler temiz ve düzenliydi.

2023-10-13 Burak

Gözlüklerime takılan adımlarımda bu harika kahve dükkanını keşfettim. İçeri girer girmez, sıcak bir karşılama ile karşılaştım. Kahve lezzetliydi ve atmosfer sakin ve huzurluydu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-18 Ebru

Sakin bir kahve dükkanı arıyordum ve Kamarad tam da ihtiyacım olan yerdi. Kahveler harika, personel nazik ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ali

Kahve dükkanının atmosferi gerçekten rahatlatıcı. Kahve seçenekleri çok çeşitli ve lezzetli. Personel çok misafirperverdi ve hızlı bir şekilde hizmet verdi. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Elif

Kamarad oldukça hoş bir kahve dükkanı. Kahve çeşitleri harika ve personel çok yardımcı. Yer temiz ve düzenli. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-02 Can

Kamarad'da geçirdiğim zaman gerçekten keyifliydi. Kahve lezzetliydi ve sahipleri çok samimi. Gerçekten bir kahve sever olarak buraya bayıldım.

2023-11-07 Ayhan

Kahve severler için Kadıköy'de bulunan Kamarad harika bir yer. Uzmanlıkla yapılan demleme kahveleri inanılmaz ve samimi sahipleri sizi evinizde hissettiren sıcak bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca kahve tedarikçiliği de yapıyorlar.

2023-11-12 Nur

Kadıköy'de bu küçük mücevheri buldum. Bir filmde gibi.. Türkiye'de böyle bir kahve (Türk kahvesi hariç) beklemiyordum. Kahve birinci sınıf ve ev sahibi de çok dostça ve özel biri.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kamarad Coffee Roastery?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?