Kaş-Diving yorumlar

Kaş-Diving yakın Oburus Momus, Hükümet Caddesi, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07589

  • Adres: Andifli, Hükümet Cd. No:10/1, 07581 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 836 40 45
  • Web sitesi: kas-diving.com
  • Enlem, Boylam: 36.1982845, 29.6424184

Kaş-Diving, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaş-Diving yorumlar

I had the pleasure of joining 3 diving days with kas diving. I was impressed by the professionalism of the staff, the organization and logistics. As a dive professional myself, I always admire the things that make perfect dives. It starts … Daha fazla

My family and I have been diving with many companies but our experience with Kas diving was the most INCREDIBLE!!!! The instructors took the time to explain everything and were extremely patient with new divers. They took us to two different diving spots and provided a delicious lunch! Would HIGHLY HIGHLY recommend.

Cannot recommend these people enough. Entire crew, especially Levant, has a very unique way of teaching. Really and I mean really extraordinary people! Thank you again and we’ll see you next year Daha fazla

2023-09-22 Mustafa

Kas Diving ile 3 gün dalış yapma şansım oldu. Personelin profesyonelliği, organizasyon ve lojistikler beni etkiledi. Kendi dalış uzmanı olarak her zaman kusursuz dalışları takdir ederim. Harika dalışları mükemmel kılan şeyleri her zaman hayranlıkla izlerim. Başlamak ...

2023-09-22 Ayşe

Ailem ve ben birçok şirketle dalış yaptık, ama Kas dalışıyla olan deneyimimiz en İNANILMAZDI! Eğitmenler her şeyi açıklamak için zaman ayırdı ve yeni dalgıçlara son derece sabırlıydı. İki farklı dalış noktasına götürdüler ve lezzetli bir öğle yemeği sağladılar! ŞİDDETLE TAVSİYE ederim.

2023-09-22 Gökhan

Bu insanları yeterince tavsiye edemem. Tüm ekip, özellikle Levant, çok eşsiz bir öğretme yöntemine sahip. Gerçekten ve gerçekten olağanüstü insanlar! Tekrar teşekkür ederim ve seni gelecek yıl göreceğiz.

2023-10-07 Ahmet

Rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; Kas Dalışı olağanüstü bir deneyimdi. İyi bir dalış yetkilisi olarak, Kas Dalışı'nın adanmışlığı, ekip çalışması ve profesyonellikleri beni etkiledi. Şirketin tesisleri harikaydı. Sıcaklık, kalite ve titizlik göz önüne alındığında, Kas Dalışı mükemmeldi!

2023-10-12 Fatma

Bu şirketle dalış yapma şansım olduğu için çok mutluyum. Çalışanların özeni ve yardımseverliği gerçekten takdir edilesi. Dalış ekipmanları, temiz ve iyi bakımlı olması açısından mükemmeldi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-17 Mehmet

Muhtemelen Türkiye'deki en iyi dalış şirketi. Cömert ve dost canlısı personel, rahatlatıcı ortam ve profesyonel bir dil öğretimiyle gerçekten müşteri odaklı bir hizmet sunuyorlar.

2023-10-22 Ali

Kas Dalışı harika bir deneyimdi. Personel çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Şirketin tesisleri temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-27 Zeynep

Kas Dalışı mükemmel bir dalış deneyimi sağlamaktadır. Dalış ekipmanları son derece kaliteli ve güvenlidir. Ekip, dalgıçlar için her adımda yardımcı olmaktadır.

2023-11-01 Emre

Kas Dalışı, profesyonel bir eğitim deneyimi sunan mükemmel bir şirkettir. Eğitmenler son derece bilgili ve sabırlıdır. Kesinlikle eğitim almanın en iyi yollarından biridir.

2023-11-06 Ayhan

Kasıf olmak isterseniz kesinlikle buraya uğramalısınız. Personel çok yardımcı ve mükemmel hizmet sunuyorlar.

2023-11-11 Nur

Kas Dalışı harika bir yer. Personel mükemmel ve dalış deneyimi inanılmazdı. Kesinlikle tekrar dönmek istiyorum.

2023-11-16 Ahmet

Şimdiye kadarki en iyi dalış deneyimlerimden biriydi. Personel çok dost canlısı ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaş-Diving?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?