Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi yorumlar

Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi yakın 55, Cebesoy Sokağı, Sahrayıcedit Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34734

  • Adres: Sahrayı Cedit, Güzide Sok. No:1 D:7, 34734 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 363 43 81
  • Web sitesi: sosyalyasamevi.kadikoy.bel.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9834283, 29.0889454

Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi yorumlar

Kadıköy Belediyesi,Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evi vasıtasiyle Çanakkale Şehitlerini ziyaret gezisine hanımımla birlikte katıldım.Bu geziden o kadar memnun kaldım ki,hayatımın en güzel günlerinde birini yaşadım.Yaşam evi personelinin sabırlı … Daha fazla

Veni, Vidi, Vici yağmurlu bir İstabul günü, salı sabahı, arabamın silecekleri ardında telefonda BİTTİ yazan yer burasıydı. Fiziki olarak beklentime uygun bir mimari yapı. İçerisi sıcak. Dışarıdaki soğuk bahçeden neşeli bir kız gelip, duymak istediğim her şeyi, bir bir anlattı. 65 yaş üstü gurubuna üye oldum.

65 yaş üstü Kadikoyde oturan emeklilerin üye olup yararlanabildikleri kurs ve aktivitelerinde düzenlendiği Kadıköy Belediyesinin Sosyal Yaşam Evi projesi.

2023-09-19 Esra

Çanakkale Şehitlerini ziyaret gezisine hanımımla birlikte katıldım.Bu geziden o kadar memnun kaldım ki,hayatımın en güzel günlerinde birini yaşadım.Yaşam evi personelinin sabırlı ve anlayışlı olmaları beni çok etkiledi. Tüm sorularımıza içtenlikle cevap verdiler.Başta, Kadıköy Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür ederim!

2023-09-19 Ayşe

Yaşlılar Merkezi'nin mimari yapısı beklentime uygun olduğu için memnun kaldım. İçerisi de güzel ve sıcak bir ortamı vardı. Personel de çok ilgili ve anlayışlıydı. Buraya gelmekten çok mutlu oldum!

2023-09-19 Mehmet

Yağmurlu bir İstanbul gününde Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evine geldim ve buraya üye oldum. İlk izlenimim, buranın benim beklentilerime uygun bir yapıya sahip olduğuydu. İçerisi sıcak bir atmosfere sahipti ve dışarıda soğuk olmasına rağmen, personel canayakın bir şekilde bizi karşıladı ve bütün sorularımızı yanıtladı. Burası, 65 yaş üstü bireyler için harika bir yer!

2023-10-04 Hatice

Yaşlılar Merkezi'ndeki kurs ve aktivitelerde emekli olan Kadıköy sakinleri olarak üye olabiliyoruz. Bu proje sayesinde birçok farklı faaliyete katılabiliyoruz ve zamanımızı değerlendirebiliyoruz. Çok mutluyum ve bu projeyi başlatan Kadıköy Belediyesi'ne teşekkür ediyorum!

2023-10-09 Ahmet

Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evine katıldığım ziyarette beklediğimden daha fazlasını buldum. Burası gerçekten güzel bir yerdi ve personel de son derece yardımcı oldu. Ben de 65 yaş üstü bir vatandaş olarak üye oldum ve burada çok güzel vakit geçireceğimden eminim!

2023-10-14 Zeynep

Kadıköy Belediyesi'nin Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evindeki deneyimim harikaydı. Burada görevli olan personel çok sabırlı ve yardımseverdi. Bu merkezde yapılan aktiviteler ve kurslar da gerçekten keyifliydi. Bu hizmeti sağlayan herkese teşekkür ederim!

2023-10-19 Mustafa

Yaşlılar Merkezi'nde vakit geçirdiğim için çok mutluyum. Burası gerçekten beklentilerimin üzerinde bir yerdi ve personel de çok yardımcı oldular. Burada verilen hizmetin kalitesi çok iyiydi ve genel olarak memnun kaldım. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-24 Selin

Kadıköy Belediyesi'nin Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evini ziyaret ettiğimde, buranın güzel bir mimari yapıya sahip olduğunu fark ettim. İçerisi sıcak bir atmosfere sahipti ve personelin ilgisi de çok güzeldi. Bu merkezdeki hizmetlerin kalitesi de çok iyiydi ve kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-29 Gülay

Yaşlılar Merkezi'nde geçirdiğim zamanı çok değerli buluyorum. Burası gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor ve personeli de çok yardımcı ve anlayışlı. Bu merkezdeki atmosfer de çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum!

2023-11-03 Ali

Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evine katıldığım ziyaretten çok memnun kaldım. Burası güzel bir mimariye sahip ve içerisi de çok rahattı. Personel de çok nazik ve yardımseverdi. Buradaki hizmetin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum!

2023-11-08 Seda

Kadıköy Belediyesi'nin Sahra-ı cedid Sosyal yaşam evine yaptığım ziyaretten çok memnun kaldım. Burası gerçekten güzel bir yer ve personeli de son derece ilgili ve yardımsever. Bu merkezdeki hizmetlerin kalitesi de çok iyiydi. Teşekkür ederim!

2023-11-13 Özkan

Yaşlılar Merkezi'ne gelip vakit geçirdiğim için çok mutluyum. Burası benim beklentilerimi karşıladı ve personel de çok yardımcı oldu. Hizmetlerin kalitesi de gerçekten çok iyiydi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Sosyal Yaşam Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?