Kaş Panorama (Seyirlik) yorumlar

Kaş Panorama (Seyirlik) yakın Demre - Kaş Yolu, Orulca, Andifli, Ağullu, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 08750

  • Adres: Andifli, 07580 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 36.2011366, 29.6632734

Kaş Panorama (Seyirlik), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaş Panorama (Seyirlik) yorumlar

it’s a wonderful look over place which overlooks the sea and the islands. The view from there is magnificent. you can sit and enjoy the sunset here which is marvelous. you have to be careful because it is very steep and you have to watch out for your steps. also, the night view is good and the lights are nice.

Çok güzel manzarasının olduğu biryer. Gün batımı için çok uygun değil güneşin battığını göremiyorsunuz araya dağ geliyor ama yinede izlenebilir. Kaş ayaklarınızın altında manzaranın tadını çıkartabilirsiniz. Araba park sorunu yoğunluk olmazsa yok. Biz manzaraya karşı dron ile çekim yapıp kahvemizi içtik tavsiye ederim.

Hiçbir olanak yok belediye ilgi göstermemiş ama mükemmel manzaranın tarifi zor. Bütün Kaş ve adalar göz önünde.

2023-09-27 Ayşe

Harika bir manzaraya sahip bir yer. Denizi ve adaları gören bir konumda. Oradan manzara muhteşem. Burada harika bir günbatımı izleyebilirsiniz. Çok dik olduğu için adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca gece manzarası da güzel ve ışıklar hoş.

2023-09-27 Mehmet

Arabayı park edecek yer bulmak sorun olabilir, ancak manzara gerçekten muhteşem. Tüm Kaş ve adalar ayağınızın altında. Gün batımı için çok uygun değil, çünkü dağlar manzarayı kapatabiliyor, ancak yine de izlenebilir.

2023-10-12 Ahmet

Manzarası gerçekten güzel bir yer. Gün batımı için çok uygun değil, çünkü güneşin batışını göremiyorsunuz. Ama yine de manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Araba park sorunu var, özellikle yoğun olduğunda zor park yeri bulunabiliyor.

2023-10-17 Gülcan

Manzara gerçekten mükemmel. Deniz ve adaları görüyorsunuz. Güneşin batışını izlemek için ideal bir yer. Sadece dikkatli olmanız gerekiyor, çünkü çok dik bir yerde. Adımlarınıza dikkat edin. Gece manzarası da güzel ve ışıklar hoş.

2023-10-22 Yusuf

Güzel bir manzarası olan bir yer. Denizi ve adaları gördüğünüz bir konumda. Manzarası gerçekten muhteşem. Gün batımını izlemek için burada oturabilirsiniz, harika bir deneyim. Ancak çok dik olduğu için adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Gece manzarası da güzel ve ışıklar hoş.

2023-10-27 Emine

Arabayı park etmek sorunlu olabilir, özellikle yoğun olduğunda zor bir yer bulunabilir. Manzara gerçekten harika. Kaş ve adaların tamamını görebilirsiniz. Gün batımı için çok uygun değil, çünkü bir dağ manzarayı kısıtlayabilir, ancak yine de güzel izlenebilir.

2023-11-06 Nilay

Manzarası gerçekten güzel bir yer. Gün batımı için çok uygun değil, çünkü güneşin batışını göremiyorsunuz. Ama yine de manzarayı tadını çıkarabilirsiniz. Araba park edecek yer bulmak sorun olabilir, özellikle yoğunluk olduğunda.

2023-11-11 Serdar

Güzel bir manzaraya sahip bir yer. Denizi ve adaları gören konumda. Gerçekten harika bir manzara. Burada oturup güneşi batırabilirsiniz, harika bir deneyim. Ancak çok dik olduğu için adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca gece manzarası da güzel ve ışıklar hoş.

2023-11-16 Esra

Araba park etmek sorun olabilir, ancak manzara gerçekten muhteşem. Kaş ve adaların tamamını görebilirsiniz. Gün batımı için çok uygun değil, çünkü dağlar manzarayı kısıtlayabiliyor, ancak yine de izlenebilir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaş Panorama (Seyirlik)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?