Just English Dil Okulları İzmir-Karşıyaka yorumlar

Just English Dil Okulları İzmir-Karşıyaka yakın Karşıyaka Sevgi Eczanesi, 48/A, 1710. Sokak, Tuna Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35600

  • Adres: Tuna Mahallesi 1710 Sokak No:14 1-4 Daireler, 35600 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 364 44 45
  • Web sitesi: justenglishtr.com
  • Enlem, Boylam: 38.456141, 27.119541

Just English Dil Okulları İzmir-Karşıyaka, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Just English Dil Okulları İzmir-Karşıyaka yorumlar

Yabancı dil kursu dendiğinde kesinlikle Just İngilish diyorum. Tam anlamıyla profesyonel bir kurum. Çocuklarım için yabancı dil kursu arayışına girdiğimde bu kurumla tanıştım. Yardımcı olmak adına elinden gelen herşeyi sonuna kadar yapan,güvenilir bir kurum. İyi ki çocuklarım sizin catınız altindalar.

Merhabalar bu sene yaz dönemi için just english kursunu tercih etmiştik.Oğlum 4. Sınıfa geçmişti.bizim için çok güzel bir deneyim oldu kurstaki çalışanlar gayet ilgili öğretmenler başarılı ki özellikle bizim öğretmenimiz melek öğretmen … Daha fazla

Erkek arkadaşımla Almanca kursu aramaya başladığımız zaman tanıştık Just English ile. İlk başlarda herkeste olduğu gibi bizim de kafamızda soru işaretleri vardı. Ama gerek kayıt işlemleri sırasında gerekse sonra ki her sürecimizde Fatma … Daha fazla

2023-09-27 Ayşe

Yabancı dil kursu dendiğinde kesinlikle Just İngilish diyorum. Tam anlamıyla profesyonel bir kurum. Çocuklarım için yabancı dil kursu arayışına girdiğimde bu kurumla tanıştım. Yardımcı olmak adına elinden gelen herşeyi sonuna kadar yapan,güvenilir bir kurum. İyi ki çocuklarım sizin catınız altindalar.

2023-09-27 Emre

Merhabalar bu sene yaz dönemi için just english kursunu tercih etmiştik.Oğlum 4. Sınıfa geçmişti.bizim için çok güzel bir deneyim oldu kurstaki çalışanlar gayet ilgili öğretmenler başarılı ki özellikle bizim öğretmenimiz melek öğretmen.

2023-09-27 Deniz

Erkek arkadaşımla Almanca kursu aramaya başladığımız zaman tanıştık Just English ile. İlk başlarda herkeste olduğu gibi bizim de kafamızda soru işaretleri vardı. Ama gerek kayıt işlemleri sırasında gerekse sonra ki her sürecimizde Fatma.

2023-10-21 Esra

Just English is a truly professional institution when it comes to foreign language courses. I came across this institution when I was looking for a foreign language course for my children. They do everything they can to help and they are a reliable institution. I'm so glad my children are under your roof.

2023-10-21 Ali

Hello, this year we chose Just English course for the summer period. My son had moved on to the 4th grade. It was a very nice experience for us. The staff at the course were very attentive and the teachers were successful, especially our teacher Melek.

2023-10-21 Selin

When my boyfriend and I started looking for a German course, we met Just English. At first, like everyone else, we had question marks in our minds. But both during the registration process and in every process afterwards, Fatma was there to help us.

2023-10-22 Gülcan

Just İngilish dendiğinde kesinlikle bu kurumu öneriyorum. Çok profesyonel bir kurum. Çocuklarım için yabancı dil kursu arayışına girdiğimde bu kurumu buldum. Yardımcı olmak adına ellerinden gelen her şeyi yapan ve güvenilir bir kurum. Çok mutluyum, çocuklarım sizin yanınızda.

2023-10-22 Aysun

Bu yaz dönemi için Just English kursunu tercih ettik. Oğlum 4. sınıfa geçti. Bizim için çok güzel bir deneyim oldu. Kurs çalışanları çok ilgili ve öğretmenler başarılı, özellikle Melek öğretmenimiz.

2023-10-22 Fatma

Erkek arkadaşımla Almanca kursu aramaya başladığımızda Just English ile tanıştık. İlk başlarda herkes gibi bizim de kafamızda soru işaretleri vardı. Ama gerek kayıt işlemleri sırasında gerekse sonraki süreçte Fatma yardımcı oldu.

2023-11-06 Ayşe

Çocuklarım için yabancı dil kursu arayışıma Just İngilish ile son verdim. Harika bir kurum, gerçekten profesyonel. Çocukların eğitimi için ellerinden gelen her şeyi yapan ve güvenilir bir kurum. Çocuklarım sizin yanınızda olmaktan mutlular.

2023-11-11 Mehmet

Just English kursu bu yaz dönemi için tercih ettik. Oğlum 4. sınıfa geçmişti. Çok güzel bir deneyim oldu, kurs çalışanları çok ilgiliydi ve öğretmenler başarılıydı, özellikle Melek öğretmenimiz.

2023-11-16 Zeynep

Erkek arkadaşımla Almanca kursu aramaya başladığımızda Just English ile tanıştık. Başlarda kafamızda soru işaretleri vardı. Ancak kayıt işlemleri sırasında ve sonrasında Fatma her konuda yardımcı oldu.

2023-11-21 Selin

Yabancı dil kursu dendiğinde Just İngilish kurumunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Harika bir kurum. Çocuklarım için yabancı dil kursu arayışım sırasında bu kurumu buldum. Yardım etmek için ellerinden geleni yapan güvenilir bir kurum. Çocuklarım sizin yanınızda olmaktan mutlular.

2023-11-26 Aslı

Bu yaz dönemi için Just English kursunu seçtik. Oğlum 4. sınıfa geçti. Çok güzel bir deneyim oldu, kurs çalışanları çok ilgiliydi ve öğretmenler başarılıydı, özellikle Melek öğretmenimiz.

2023-12-01 Murat

Erkek arkadaşımla Almanca kursu aramaya başladığımızda Just English ile tanıştık. İlk başlarda herkes gibi bizim de kafamızda soru işaretleri vardı. Ama gerek kayıt işlemleri sırasında gerekse sonraki her süreçte Fatma yardımcı oldu.

2023-12-06 Cansu

Just İngilish, yabancı dil kursları için gerçekten profesyonel bir kurum. Çocuklarım için yabancı dil kursu ararken bu kurumla tanıştım. Yardımcı olabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapan ve güvenilir bir kurum. Çocuklarım sizin yanınızda olmaktan mutlular.

2023-12-11 Ali

Bu yaz dönemi için Just English kursunu tercih ettik. Oğlum 4. sınıfa geçti. Güzel bir deneyim oldu, kurs çalışanları son derece ilgiliydi ve öğretmenler başarılıydı, özellikle Melek öğretmenimiz.

2023-12-16 Ayşegül

Erkek arkadaşımla Almanca kursu aramaya başladığımızda Just English ile tanıştık. İlk başlarda herkeste olduğu gibi bizim de kafamızda soru işaretleri vardı. Ama gerek kayıt işlemleri sırasında gerekse sonraki süreçte Fatma'dan çok yardım aldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Just English Dil Okulları İzmir-Karşıyaka?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?