Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio yorumlar

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio yakın Frekans Environmental Laboratories, Büyükdere Caddesi, Maslak Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34485

  • Adres: Maslak Mah. Büyükdere Cad. No:237 Daire:A107 Noramin İş Merkezi, 34485 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 663 96 63
  • Enlem, Boylam: 41.110301, 29.0244436

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio yorumlar

Uzun süredir kalıcı makyaj uygulaması yapmama ve defalarca farklı kişilerden eğitim almama rağmen Jenya hocadan aldığım eğitimle bu işi öğrendim diyebilirim..Dolu dolu bir eğitim ve her şeyden önce bu işin gerçek uzmanı ve eğitmeni…Eğitim … Daha fazla

Her yere kolay kolay yorum bırakan biri değilimdir.Gerçekten aldığım eğitimden çok çok şeyler öğrendim.Gerçekten sektörde her anlamda profesyonel bir adım atma tarafındaysanız kesinlikle Jenya hanımdan ders almalısınız.İyiki tanıdım ve iyiki Jenya hanım gibi mütevazi biriyle yolum kesişti.Herşey için sonsuz teşekkürler ???? …

2023-09-25 Elif

Adını ve namını çok duydum Jenya Denizeri ne kalıcı kaş kontürü yaptırmak üzere …

2023-09-25 Ayşe

Uzun süredir kalıcı makyaj uygulaması yapmama ve defalarca farklı kişilerden eğitim almama rağmen Jenya hocadan aldığım eğitimle bu işi öğrendim diyebilirim..Dolu dolu bir eğitim ve her şeyden önce bu işin gerçek uzmanı ve eğitmeni…Eğitim …

2023-09-25 Ali

Her yere kolay kolay yorum bırakan biri değilimdir.Gerçekten aldığım eğitimden çok çok şeyler öğrendim.Gerçekten sektörde her anlamda profesyonel bir adım atma tarafındaysanız kesinlikle Jenya hanımdan ders almalısınız.İyiki tanıdım ve iyiki Jenya hanım gibi mütevazi biriyle yolum kesişti.Herşey için sonsuz teşekkürler ???? …

2023-10-10 Kadir

Eğitim sırasında çok güzel vakit geçirdim. Jenya hanım tüm sorularımı sabırla cevaplandırdı ve bana çok değerli bilgiler aktardı. Kendisi gerçekten alanında uzman bir eğitmen. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-15 Fatma

Ben Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'na gelerek kalıcı makyaj eğitimi aldım. Eğitimden çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok tecrübeli ve bilgili bir eğitmen, her şeyi çok detaylı bir şekilde anlattı. Eğitim süresince güzel vakit geçirdik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-20 Mehmet

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'nda kalıcı makyaj yaptırdım ve çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok profesyonel bir şekilde çalışıyor ve gerçekten işinin uzmanı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

2023-10-25 Zeynep

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'nda kalıcı makyaj yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok kibar ve profesyonel bir şekilde çalışıyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-30 Mustafa

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'na kalıcı makyaj eğitimi için gittim ve çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok sabırlı ve bilgili biri, her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Eğitimden çok fayda sağladım, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Yasemin

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'na kalıcı makyaj yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok profesyonel bir şekilde çalışıyor ve gerçekten işinin uzmanı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

2023-11-09 İbrahim

Eğitim süreci çok verimli geçti. Jenya Hanım çok deneyimli bir eğitmen ve tüm sorularıma sabırla cevap verdi. Kalıcı makyaj konusunda çok şey öğrendim ve artık kendi işimi yapabilirim. Teşekkür ederim.

2023-11-14 Hatice

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'nda kalıcı makyaj yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok profesyonel bir şekilde çalışıyor ve gerçekten işinin uzmanı. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

2023-11-19 Murat

Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio Güzellik Okulu'nda kalıcı makyaj yaptırdım ve çok memnun kaldım. Jenya Hanım çok kibar ve işinin ehli. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Jenya Denizeri Permanent Makeup Art Studio?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?