Jade Event Studio yorumlar

Jade Event Studio yakın Ayazağa Ticaret Merkezi, 3, Bilim Sokağı, Maslak Mahallesi, Sarıyer, Istanbul, Marmara Region, 34485

  • Adres: Maslak, Office Building, Sümer Sokağı No:4 D:Kat:2, Sümer Sokağı No:4, 34485 Sarıyer/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 538 411 41 33
  • Web sitesi: jade.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.109384, 29.017494

Jade Event Studio, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Jade Event Studio yorumlar

Jade Event Studio planned our wedding, and it was nothing short of magical! Choosing their team for our destination wedding (we are based in the US) was the best decision that we made. Our events were personalized to every little detail … Daha fazla

I don’t say this often about weddings but the one planned by Jade Event Studio was literally a dream wedding. They did a phenomenal job at my best friends wedding- from picking the most beautiful location, to the tiny details in decor … Daha fazla

We had a wonderful wedding day with their attention to detail, professionalism and sincerity. They are very organized and easy to work with. They listened to us and gave the best options. We could not be happier, thank you! Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Jade Event Studio gerçekten mükemmel bir iş çıkardı. Düğünümüz için her detayı düşündüler ve sonuç gerçekten büyüleyiciydi. Yurtdışında yaşadığımız için organizasyonu onlara güvenerek bırakmak en iyi kararımızdı.

2023-09-22 Mehmet

Jade Event Studio'nun düzenlediği düğün gerçekten rüya gibiydi. En iyi arkadaşımın düğününde harika bir iş çıkardılar - en güzel mekanı seçmekten, dekorasyondaki küçük detaylara kadar her şey mükemmel bir şekilde planlanmıştı.

2023-09-22 Fatma

Onları düğün günümüzdeki detaylara, profesyonelliğe ve samimiyete dikkat ettikleri için harika bir düğün günü yaşadık. Çok organize ve işbirliği yapmaya uygunlardı. Bize kulak verdiler ve en iyi seçenekleri sundular. Daha mutlu olamazdık, teşekkür ederiz!

2023-10-07 Ali

Jade Event Studio düğünümüzü planladı ve daha mükemmel olamazdı! Yurtdışında yaşıyoruz ve onların ekibini hedef düğünümüz için seçmek en iyi karardı. Tüm etkinliklerimiz her küçük detaya kadar kişiselleştirildi.

2023-10-12 Zeynep

Jade Event Studio'nun düzenlediği düğün gerçekten büyüleyiciydi. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü ve sonuç gerçekten bir rüyaydı. İnanılması zor ama gerçekten harika bir düğün oldu.

2023-10-17 Ahmet

Jade Event Studio çok güzel bir düğün planladılar. Her şeyin en güzel şekilde ayarlanmasından, dekorasyondaki küçük detaylara kadar muhteşem bir iş çıkardılar.

2023-10-22 Hülya

Düğün planlaması konusunda fazla beklentiye girmemeyi tercih ediyordum ancak Jade Event Studio'nun düzenlediği düğün gerçekten harikaydı. Tüm detaylar özenle düşünülmüştü ve sonuç muhteşemdi.

2023-10-27 Mustafa

Jade Event Studio'nun düğün organizasyonu gerçekten başarılıydı. Her şey çok profesyonelce ve özenle düzenlenmişti. Sonuçtan çok memnun kaldık ve teşekkür ederiz.

2023-11-01 Aysel

Jade Event Studio ile çalışmak gerçekten keyifliydi. Her şey çok düzenli ve özenle planlandı. Büyük günümüzü sorunsuz bir şekilde geçirmemizi sağladıkları için teşekkür ederiz.

2023-11-06 Kadir

Jade Event Studio mükemmel bir iş çıkardı. Düğünümüzü hayal ettiğimiz gibi planladılar ve sonuç gerçekten muhteşemdi. Profesyonel bir hizmet aldık ve çok memnun kaldık.

2023-11-11 Elif

Jade Event Studio düğünümüz için harika bir hizmet verdi. Onlarla çalışmak çok kolaydı ve her talebimizi yerine getirdiler. Büyük günümüzde bize yardımcı oldukları için teşekkür ederiz.

2023-11-16 Selim

Jade Event Studio'nun düğün organizasyonundan çok memnun kaldık. Her şey düşündüğümüzden daha iyi ve daha özel oldu. Bize unutulmaz bir deneyim yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Jade Event Studio?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?