Izmit yorumlar

Izmit yakın D100, Kozluk Mahallesi, İzmit, Kocaeli Province, Marmara Region, 41300

  • Adres: Kozluk, İstasyon Cad., 41200 İzmit/Kocaeli (İzmit), Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.7617498, 29.9177158

Izmit, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Izmit yorumlar

İzmit tren istasyon yolcu bekleme yerleri alan olarak küçük.Temiz.Güvenlik ön planda.İçerde wc var.iki üç büfe var.Çalışanlar tren peronlarını anons ediyor.Yolculara yardımcı olunuyor.Ayrıca ekrandan tren saatleri gösteriliyor.İstasyon … Daha fazla

Trenle ile günübirlik gezi için çevre illere oldukça yakın. Marmaray sonduraktan Gebze ada ekpresi ile 40 -45 dk sürüyor. İstanbul Ankara gibi yerden gelinebilir. Sahil müze ve şehir merkezi gezi için oldukça uygun ve zaman yetmeyebilir. … Daha fazla

Ankara, Adapazarı, Kocaeli, Mersin ve İstanbul’da kullandığım en eli yüzü düzgün, temiz ve çalışan ekibin güler yüzlü olduğu tren istasyonu diyebilirim. Ayrıca lokasyon olarak izmitin merkezi bölgesinde, yeni tramvay ile her yöne rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz.

2023-09-23 Ayşe

İzmit tren istasyon yolcu bekleme yerleri alan olarak küçük.Temiz.Güvenlik ön planda.İçerde wc var.iki üç büfe var.Çalışanlar tren peronlarını anons ediyor.Yolculara yardımcı olunuyor.Ayrıca ekrandan tren saatleri gösteriliyor.İstasyon...

2023-09-23 Murat

Trenle ile günübirlik gezi için çevre illere oldukça yakın. Marmaray sonduraktan Gebze ada ekpresi ile 40 -45 dk sürüyor. İstanbul Ankara gibi yerden gelinebilir. Sahil müze ve şehir merkezi gezi için oldukça uygun ve zaman yetmeyebilir. ...

2023-09-23 Canan

Ankara, Adapazarı, Kocaeli, Mersin ve İstanbul’da kullandığım en eli yüzü düzgün, temiz ve çalışan ekibin güler yüzlü olduğu tren istasyonu diyebilirim. Ayrıca lokasyon olarak izmitin merkezi bölgesinde, yeni tramvay ile her yöne rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz.

2023-10-08 Emre

Küçük ve temiz bir istasyon. Tren saatlerini gösteren ekranlar var. Personel tren peronlarını duyuruyor ve yardımcı oluyor. İçeride tuvaletler var. Birkaç büfe de mevcut. Genel olarak güvenli bir ortam.

2023-10-13 Fatma

İstasyon hem temiz hem de güvenli. Çalışanlar yardımsever ve tren saatlerini anons ediyorlar. İki üç büfe var. Tuvaletler de mevcut. Genel olarak oldukça memnun kaldım.

2023-10-18 Ahmet

İzmit tren istasyonu oldukça güzel ve temiz bir yer. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlü. İçeride tuvaletler bulunuyor. Ayrıca tren peronlarını gösteren ekranlar da mevcut. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-23 Zeynep

Temiz ve güvenli bir tren istasyonu. Çalışanlar yardımcı oluyor ve tren peronlarını duyuruyorlar. İçeride tuvaletler ve birkaç büfe var. Tren saatlerini gösteren ekranlar da bulunuyor. Oldukça memnunum.

2023-10-28 Mehmet

Tren istasyonu küçük ama temiz ve güvenli. Çalışanlar yardımcı oluyor ve tren peronlarını duyuruyorlar. Tuvaletler ve büfeler mevcut. Tren saatlerini gösteren ekranlar da var. Memnun kaldım.

2023-11-02 Elif

İzmit tren istasyonu oldukça temiz ve güvenli bir yer. Personel yardımsever ve tren peronlarını anons ediyor. İçeride tuvaletler var. Birkaç büfe de bulunuyor. Tren saatlerini gösteren ekranlar da mevcut. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-07 Cem

Küçük ve temiz bir tren istasyonu. Çalışanlar yardımcı oluyor ve tren peronlarını duyuruyorlar. İçeride tuvaletler mevcut. Birkaç büfe de bulunuyor. Tren saatlerini gösteren ekranlar var. Memnun kaldım.

2023-11-12 Filiz

Tren istasyonu oldukça temiz ve güvenli. Çalışanlar yardımcı oluyor ve tren peronlarını duyuruyorlar. İçeride tuvaletler mevcut. Birkaç büfe de bulunuyor. Tren saatlerini gösteren ekranlar da var. Memnun kaldım.

2023-11-17 Sevgi

Tren istasyonu temiz ve güvenli. Çalışanlar yardımcı oluyor ve tren peronlarını duyuruyorlar. İçeride tuvaletler mevcut. Birkaç büfe de bulunuyor. Tren saatlerini gösteren ekranlar var. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Izmit?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?