İzmir Toptan Kozmetik yorumlar

İzmir Toptan Kozmetik yakın Gıda Çarşısı, Halkapınar Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35170

  • Adres: Halkapınar, 1526. Sk. No: 1/A, 35170 Konak/İzmir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.4276847, 27.1620232

İzmir Toptan Kozmetik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İzmir Toptan Kozmetik yorumlar
2023-09-25 Ayşe

İş yerinizdeki olanaklar ve olanaklar hakkında bilgi vermelidir. Personel deneyimlerini, Genel Deneyimi, Bekleme Süresini ve Rezervasyonları, Ürünlerin / Hizmetlerin Kalitesini, İlk Etki ve Atmosferi, Ortam ve Dekoru, Değerli Müşteriler için Değer ve Müşteri Hizmetlerini içermelidir.

2023-09-25 Mehmet

Ben İzmir Toptan Kozmetik şirketinden son derece memnun kaldım. Tesislerinin temiz ve düzenli olduğunu, personelin çok dostça ve yardımsever olduğunu söyleyebilirim. Ürünlerin kalitesi kesinlikle mükemmel. İlk izlenimim ve atmosfer çok etkileyiciydi. Ortam ve dekorasyon çok hoştu. Para karşılığı kesinlikle değerli bir hizmet aldım. Müşteri hizmetleri ve personel harikaydı!

2023-09-25 Sibel

İzmir Toptan Kozmetik'e ilk kez gittim ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma şansımız vardı. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. İşyerinin genel atmosferi ve dekorasyonu çok etkileyiciydi. Müşteri hizmetleri de harikaydı. Kesinlikle değerli bir hizmet aldım.

2023-10-10 Ahmet

İzmir Toptan Kozmetik mağazasının personeli son derece yardımsever ve dostça. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi çok iyiydi ve tesisler temiz ve düzenliydi. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Ortam ve dekorasyon da çok etkileyiciydi. Para karşılığı kesinlikle değerli bir hizmet aldım. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi.

2023-10-15 Nil

İzmir Toptan Kozmetik mağazasına ilk kez gittim ve memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve dostça. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. İşyeri genelindeki atmosfer ve dekorasyon da çok etkileyiciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapma olanağımız vardı. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Kesinlikle değerli bir hizmet aldım.

2023-10-20 Fatma

İzmir Toptan Kozmetik'e ilk kez gittim ve çok etkilendim. Personel çok yardımsever ve dostça. İşyerinin genel atmosferi ve dekorasyonu çok hoştu. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma olanağı da vardı. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Kesinlikle değerli bir hizmet aldım.

2023-10-25 Ali

İzmir Toptan Kozmetik'e ilk kez gittim ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma olanağımız vardı. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi çok iyiydi. İşyerinin genel atmosferi ve dekorasyonu da çok hoştu. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Değerli bir hizmet aldım.

2023-10-30 Emre

İzmir Toptan Kozmetik'e bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve dostça. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. İşyeri genelindeki atmosfer ve dekorasyon da çok etkileyiciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapma olanağımız vardı. Müşteri hizmetleri harikaydı. Değerli bir hizmet aldık.

2023-11-04 Berk

İzmir Toptan Kozmetik'e ilk kez gittim ve kesinlikle hayal kırıklığına uğramadım. Personel çok yardımsever ve dostça. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. İşyerinin genel atmosferi ve dekorasyonu çok etkileyiciydi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapma olanağımız vardı. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Kesinlikle değerli bir hizmet aldım.

2023-11-14 Cem

İzmir Toptan Kozmetik mağazasının personeli çok yardımsever ve dostça. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi ve işyerinin genel atmosferi ve dekorasyonu da hoştu. Bekleme süresi kısadı ve rezervasyon yapma olanagimiz vardı. Müşteri hizmetleri de harikaydı. Değerli bir hizmet aldik.

2023-11-19 Zeynep

İzmir Toptan Kozmetik'ten son derece memnun kaldım. İş yerinin genel atmosferi ve dekorasyonu çok etkileyiciydi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapma olanağımız vardı. Ürünlerin ve hizmetin kalitesi mükemmeldi. Müşteri hizmetleri de mükemmeldi. Değerli bir hizmet aldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İzmir Toptan Kozmetik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?