İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı yorumlar

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı yakın 18. Sokak, Şemsipaşa Mahallesi, Gaziosmanpaşa, Istanbul, Marmara Region, 34250

  • Enlem, Boylam: 41.0658297, 28.9056565

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı yorumlar
2023-09-20 Emre

Ürünlerin kalitesi çok iyi. İhtiyacım olan poşetleri zamanında teslim ettiler. Fiyat açısından da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Ayşe

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı işyerleri için mükemmel bir seçenek. Ürünlerinin kalitesi çok iyi ve tasarımları da oldukça güzel. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-20 Burak

İlk izlenimim oldukça olumlu. Mağazaya girdiğimde sıcak bir atmosfer oldu ve çalışanlar çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da oldukça iyi. Tavsiye ederim.

2023-10-05 Fatma

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı'ndan bir süredir alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Ürünlerin kalitesi süper, fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Emir

İhtiyacım olan poşetleri İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı'ndan sipariş ettim. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Siparişim zamanında geldi ve müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 İrem

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı'ndan birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri süper. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Esra

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı'na ilk defa gittim ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Gülay

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı'ndan birkaç kez alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve tasarımları da güzel. Müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Hakan

Mağazaya gittiğimde sıcak bir atmosfer vardı ve çalışanlar çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları da iyi. Genel deneyimim olumlu.

2023-11-14 Nazlı

İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı'ndan birkaç kez alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Müşteri hizmetleri süper. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İyem Plastik Baskılı Mağaza Poşet İmalatı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?