ISTGRAPHER | Istanbul Photographer yorumlar

ISTGRAPHER | Istanbul Photographer yakın Akbank, Erişteci Sokak, Karaköy, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Gümrük Sk. No:2 D:4, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 507 319 69 11
  • Web sitesi: istphotographer.com
  • Enlem, Boylam: 41.0227937, 28.9757425

ISTGRAPHER | Istanbul Photographer, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ISTGRAPHER | Istanbul Photographer yorumlar

Abbas is a highly skilled photographer. From the moment I met him, I knew the experience would be wonderful- and it was PLUS even more than I expected. I don't do many (or any) photoshoots (my friend who was along does many) but Abbas made … Daha fazla

Abbas was amazing! My husband and myself thoroughly enjoyed the entire experience from start to finish. He was extremely patient with us and he didn’t rush the shoot. The end result of the photoshoot is beyond my imagination. The pictures … Daha fazla

We had a great experience with Abbas for our family photos. The best part was we didn’t have to worry about getting to the destinations on our own. He sent a driver to pick us up and bring us to the locations we selected. Abbas took his time and was very easy to work with! Daha fazla

2023-10-20 Ahmet

Abbas, çok yetenekli bir fotoğrafçı. Onunla tanıştığım andan itibaren deneyimin harika olacağını biliyordum ve öyleydi. Beklediğimden daha fazlasıydı.

2023-10-20 Ayşe

Abbas inanılmazdı! Eşim ve ben çekimin başından sonuna kadar keyfini çıkardık. Bize karşı son derece sabırlıydı ve çekimi aceleye getirmedi. Çekim sonucu, hayalimin ötesindeydi.

2023-10-20 Mehmet

Aile fotoğraflarımız için Abbas ile harika bir deneyim yaşadık. En güzel yanı, kendi başımıza mekanlara gitmekle uğraşmamız gerekmeyecekti. Bize bir sürücü gönderdi ve seçtiğimiz mekanlara getirdi. Abbas zamanını aldı ve çalışmak çok kolaydı!

2023-11-04 Fatma

Abbas, hayatımın en harika anlarını yakaladı. Fotoğrafları incelerken o anlara tekrar dönüyorum ve her seferinde hala aynı hisleri yaşıyorum. Kalitesiz bir fotoğrafçı değil, işini gerçekten iyi yapan biri.

2023-11-09 Ali

Fotoğrafçılıkla pek ilgilenmem ama arkadaşım çok yapar. Ancak Abbas, beni fotoğraf çekimine alıştırmakta hiç zorlanmadı. Gerçekten rahatlatıcı bir deneyimdi ve sonuçlar da harika oldu.

2023-11-14 Zeynep

Abbas ile çalışmak gerçekten harikaydı. Profesyonel bir yetenek ve her şeyi düşünmüş. Çekim süreci boyunca bize yönlendirme yapmaktan ve poz vermekten vazgeçmedi. Kesinlikle memnun kaldım!

2023-11-19 Mustafa

İstgrapher'a gitmişken endişelenmemek gerçekten güzeldi. İyi bir deneyim yaşadık ve işin sonucundan çok memnun kaldık. Abbas gerçekten insanlarla çalışmayı ve fotoğrafçılığı anlamış biri.

2023-11-24 Aslı

Fotoğrafçılıkla pek ilgilenmem.Ama arkadaşım çok yapar.Ama Abbas beni fotoğraf çekimine alıştırmakta hiç zorlanmadı.Gerçekten rahatlatıcı bir deneyimdi ve sonuçlar da harika oldu.

2023-11-29 Vedat

Abbas, harika bir fotoğrafçı, tam zamanlı olarak fotoğrafçılık yapmak isteyen ve işine özen gösteren biri. Çalışkan ve disiplinli. Onunla çalışmaktan zevk aldım.

2023-12-04 Süleyman

Abbas, özel bir ailenin duygusal anlarını güzelleştirecek harika fotoğraflar çekti. Kendisi profesyonelce çalışan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir fotoğrafçı. Tavsiye ederim!

2023-12-09 Hatice

Çekim sırasında Abbas çok yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımızı tam olarak anladı. Sonuçlar harikaydı ve beklentilerimizi aştı. Memnuniyetle tekrar çalışırım!

2023-12-14 Hasan

Abbas ile çalışmak gerçekten güzeldi. Profesyonel bir yetenek ve her detayı düşünmüş. Çekim süreci boyunca bize rehberlik etmekten ve poz vermekten vazgeçmeyen biri. Sonuçlar şaşırtıcıydı!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ISTGRAPHER | Istanbul Photographer?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?