İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi yorumlar

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi yakın İ.Ü Faculty of Pharmacy, Darülfünun Caddesi, Laleli, Balabanağa Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34134

  • Adres: Süleymaniye, Kaptanı Derya İbrahim Paşa Sokak, 34116 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 440 03 16
  • Web sitesi: iletisim.istanbul.edu.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0116976, 28.962749

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi yorumlar

Benim lisans, yükseklisans ve doktora yaptığım üniversite binasıdır. İlk öğrencilik yıllarımda bina bakımsızdı. Ancak daha sonra onarıldı. Yeri güzeldir. Sosyal yaşamın göbeği. Herşeye karşın, amfilerinde ders görmüş olmak gurur vericidir. … Daha fazla

Türkiye'de gazetecilik eğitiminin en köklü ve en çok etkin gazeteci, yazar, aktör-aktrist, sanatçı, senarist, reklamcı, yönetmen, kameraman, fotoğrafçı yetiştiren kurumu. Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk da gazeteci Uğur Dündar da ve daha birçok ünlü de bu fakülteden mezun.

2023-09-26 Ayşe

İnşaatının başladığı günden bittiği güne kadar branda üzerinde 'İşin adı: Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Binaları Yapım İşi' yazan ve İletişim Fakültesi'ne 'nasîb ü müyesser' olan bina. Kamuya hayırlı olsun.

2023-09-26 Fatih

Benim lisans, yükseklisans ve doktora yaptığım üniversite binasıdır. İlk öğrencilik yıllarımda bina bakımsızdı. Ancak daha sonra onarıldı. Yeri güzeldir. Sosyal yaşamın göbeği. Herşeye karşın, amfilerinde ders görmüş olmak gurur vericidir.

2023-09-26 Mehmet

Türkiye'de gazetecilik eğitiminin en köklü ve en çok etkin gazeteci, yazar, aktör-aktrist, sanatçı, senarist, reklamcı, yönetmen, kameraman, fotoğrafçı yetiştiren kurumu. Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk da gazeteci Uğur Dündar da ve daha birçok ünlü de bu fakülteden mezun.

2023-10-11 Mustafa

Üniversite bölümüne uhdesinde olan kişilerle olan iletişim sürekli ve kolaylıkla sağlanabilmektedir. İşleriyle ilgilenmekte ve dikkatli davranmaktadırlar. Benim tecrübelerime dayanarak, üniversite bölümü kayıtlı bir öğrencinin ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri edinebileceğini söyleyebilirim.

2023-10-16 Ceren

İletişim fakültesi binaları ve tesisleri son derece modern ve donanımlıdır. Öğrencilere iyi bir eğitim ortamı sunmaktadır. Özellikle gazetecilik eğitimi alanında başarılıdır ve mezunlarına iyi bir kariyer ve iş imkanları sağlamaktadır. İletişim fakültesi öğretim kadrosu da oldukça kalitelidir ve öğrencilere uzman bilgiler sunmaktadır.

2023-10-21 Emre

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Bölümü, iletişim alanında iyi bir eğitim sunan köklü bir kurumdur. Öğrencilere geniş bir sosyal yaşam imkanı sağlamakta ve birçok etkinlik düzenlemektedir. Öğrencilere donanımlı ve deneyimli eğitim kadrosu ve modern tesisler sunmaktadır.

2023-10-26 Gizem

İletişim Fakültesi'deki bina, dikkate değer bir atmosfere ve harika bir dekora sahiptir. Öğrencilere rahat ve ilham verici bir ortam sunmaktadır. Ayrıca fakültede bulunan tesisler de oldukça iyi bir seviyededir.

2023-10-31 Murat

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Bölümü'nün hizmet kalitesi oldukça yüksektir. Personel, öğrencilere güler yüzlü ve yardımsever bir hizmet sunmaktadır. Ayrıca bekletme süresi oldukça kısadır ve rezervasyon yapılabilme imkanı bulunmaktadır.

2023-11-05 Selin

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Bölümü, öğrenci deneyimine önem veren bir kurumdur. Benim kişisel deneyimlerime dayanarak, fakülte tarafından sunulan olanaklar ve hizmetler oldukça memnuniyet vericidir. Gerçekten iyi bir iletişim eğitimi almak için tercih edilebilecek bir yer.

2023-11-10 Ali

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Bölümü'nde bulunan tesisler oldukça modern ve iyi donanımlıdır. Öğrencilere rahat bir öğrenme ortamı sağlamaktadır. Amfileri oldukça geniştir ve derslere odaklanmayı kolaylaştırır. Üniversite bölümündeki personel de öğrencilere yardımcı olmaktadır.

2023-11-15 Elif

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Üniversite Bölümü, öğrencilere her yönden destek veren bir kurumdur. Tesisler düzenli olarak temizlenir ve bakım yapılır. Personel öğrencilerle iyi bir iletişim kurar ve yardımcı olur. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-20 Emre

İletişim Fakültesi'nin konumu çok güzel, yenilenmesi gereken bazı bölümleri var. Çalışmak için uygun bir yer.Ancak personel destek veriyor ve yapıcı oluyorlar. Kampüs güzel bir yerden alışveriş yapabileceğiniz harika bir manzaraya sahip.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?