İstanbul Finansal Danışmanlık, İşletme Koçluğu ve Eğitim Hizmetleri yorumlar

İstanbul Finansal Danışmanlık, İşletme Koçluğu ve Eğitim Hizmetleri yakın Selahattin Pınar Sokak, Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34381

  • Enlem, Boylam: 41.0675992, 28.9981685

İstanbul Finansal Danışmanlık, İşletme Koçluğu ve Eğitim Hizmetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Finansal Danışmanlık, İşletme Koçluğu ve Eğitim Hizmetleri yorumlar

Istanbul Financial Advisory firm, which has been serving for many years with its expert team in financial consultancy, continues to lead by sharing its experience with companies in this period when the economy is shrinking and many companie …

2023-09-20 Ayşe

İstanbul Finansal Danışmanlık şirketiyle çalıştım ve çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personelin hepsi çok yardımcı oldu. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve şirketten aldığım eğitimler işimi geliştirmeme büyük katkı sağladı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Paraya değerdi. Bekleme süresi yeterince kısaydı ve rezervasyon yapılabiliyordu. Şahsi tecrübelerimden de çok memnun kaldım. Ortam ve dekor da hoştu ve tesisler ve olanaklar da çok iyiydi.

2023-09-20 Mehmet

İstanbul Finansal Danışmanlık şirketiyle çalışma fırsatım oldu ve çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri gerçekten profesyonel ve personel çok yetenekliydi. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve şirketten aldığım eğitimler işimi geliştirdi. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmeldi ve paraya değerdi. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapılabiliyordu. Şahsi deneyimimden de çok memnun kaldım ve ortam ve dekor hoştu. Tesisler ve olanaklar çok iyiydi.

2023-09-20 Fatma

İstanbul Finansal Danışmanlık ile çalıştım ve çok memnun kaldım. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve şirketten aldığım eğitimler işimi geliştirmeme büyük katkı sağladı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Paraya değerdi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapabiliyorduk. Şahsi tecrübelerimden de çok memnun kaldım. Ortam ve dekor da hoştu ve tesisler ve olanaklar da iyiydi.

2023-10-20 Ayhan

İstanbul Finansal Danışmanlık şirketiyle çalıştım ve oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve şirketten aldığım eğitimler işimi geliştirmeme büyük katkı sağladı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Paraya değerdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapılabiliyordu. Şahsi tecrübelerimden de çok memnun kaldım. Ortam ve dekor da hoştu ve tesisler ve olanaklar da iyiydi.

2023-10-30 Selim

İstanbul Finansal Danışmanlık şirketiyle iş yapma fırsatım oldu ve memnun kaldım. Müşteri hizmetleri iyiydi ve personel yardımcı oldu. Genel deneyimim olumluydu ve şirketten aldığım eğitimler işimi geliştirmeme yardımcı oldu. Ürün ve hizmet kalitesi iyiydi ve paraya değerdi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapılabiliyordu. Şahsi deneyimimden de memnun kaldım ve ortam ve dekor da iyiydi. Tesisler ve olanaklar da iyiydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Finansal Danışmanlık, İşletme Koçluğu ve Eğitim Hizmetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?