İstanbul Drama yorumlar

İstanbul Drama yakın İstasyon Caddesi, Yeşilköy Mahallesi, Bakırköy, Istanbul, Marmara Region, 34149

  • Adres: Yeşilyurt, No:16, Yeşilyurt İstasyon Cd., 34149 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 662 02 36
  • Web sitesi: istanbuldrama.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9604667, 28.8238475

İstanbul Drama, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İstanbul Drama yorumlar

Hayatımda aldığım en güzel eğitim deneyimini yaşadım. Kurumun tüm çalışanları işlerini layığıyla yerine getiriyorlar. Eğer eğitim almayı düşünüyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz.

Çok lezzetli ailecek gidebilecek aile ortamı ve nezih bir mekan alkollü olmamasi çok güzel

2023-09-20 Ayşe

Hayatımda aldığım en güzel eğitim deneyimini yaşadım. Kurumun tüm çalışanları işlerini layığıyla yerine getiriyorlar. Eğer eğitim almayı düşünüyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz.

2023-09-20 Fatma

Çok lezzetli ailecek gidebilecek aile ortamı ve nezih bir mekan alkollü olmamasi çok güzel

2023-09-20 Merve

Kesinlikle harika bir eğitim merkezi. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve samimi. Beklemek için çok uzun zamanlar geçirmek zorunda kalmadım ve rezervasyon yaptırabildim. İyi bir fiyat karşılığında kaliteli bir hizmet aldım. Genel deneyimim harikaydı!

2023-10-05 Emre

İstanbul Drama Eğitim Merkezi'nden aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve eğitim konusunda uzman olduklarını hissettirdiler. Ortam çok ferah ve iyi donanımlı. Beklemek için uzun bir süre geçirmedim ve rezervasyonumda bir sorun yaşamadım. Fiyat olarak da uygun ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Genel deneyimim mükemmeldi!

2023-10-10 Ceren

Çok doyurucu bir eğitim deneyimi yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve tüm çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Tesisler temiz ve moderndi ve gerektiğinde beklemek için çok uzun zamanlar geçirmediğimi söyleyebilirim. Ödediğim ücrete değerdi ve genel deneyimim harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-15 İbrahim

Çalışanlar hizmet vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve gerçekten müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve davetkar. Tesisler ve olanaklar çok iyi durumdaydı ve beklemek için çok uzun zaman geçircemdi. Fiyatı adil ve genel deneyimim harikaydı!

2023-10-20 Hatice

Eğitim merkezi çalışanlarının hepsi çok yardımcı oldular ve işlerinde çok profesyoneller. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve samimi. Rezervasyon yaptırmak uzun sürmedi ve beklemek için çok uzun zaman geçirmedim. Fiyat olarak da makul ve genel deneyimim harikaydı!

2023-10-25 Kadir

Çok kaliteli bir eğitim merkezi. Çalışanlar işlerinde çok profesyonel ve nazik. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer rahat ve sıcak. Beklemek için çok fazla zaman geçirmedim ve rezervasyon yaptırabildim. Fiyat olarak da uygun ve genel deneyimim harikaydı!

2023-10-30 Deniz

Çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve davetkar. Tesisler ve olanaklar çok iyi durumdaydı ve beklemek için çok fazla zaman geçirmedim. İyi bir fiyata kaliteli hizmet aldım ve genel deneyimim mükemmeldi!

2023-11-04 Ali

İstanbul Drama Eğitim Merkezi'nden aldığım eğitimden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdiler. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve samimi. Beklemek için çok fazla zaman harcamadım ve rezervasyonum sorunsuzdu. Fiyat olarak da makul ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Genel deneyimim mükemmeldi!

2023-11-09 Can

Eğitim merkezi çalışanları son derece nazik ve yardımcı oldular. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer sıcak ve samimi. Beklemek için çok uzun süre geçirmedim ve rezervasyonumda bir sorun yaşamadım. Ücret karşısında alınan hizmet kalitesi çok iyiydi ve genel deneyimim harikaydı!

2023-11-14 Ahmet

Çok samimi bir atmosferi olan harika bir eğitim merkezi. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerinde uzmanlar. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve tesisler modern ve temizdi. Beklemek için çok uzun süre geçirmedim ve rezervasyonumda hiç sorun yaşamadım. Fiyat olarak da mantıklı ve genel deneyimim harikaydı!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İstanbul Drama?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?