İsmailağa Kuran Kursu yorumlar

İsmailağa Kuran Kursu yakın İsmailağa Kuran Kursu, 3. İsmailağa Çıkmazı Sokağı, Fener, Balat Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34087

  • Adres: Balat, İsmailağa Sokağı No:21, 34087 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 635 42 70
  • Enlem, Boylam: 41.027562, 28.9485384

İsmailağa Kuran Kursu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İsmailağa Kuran Kursu yorumlar

Learn Quran and lay down the rules of the true religion. I like the children keep mind on learning Quran and other things. ths school has everthing help you to learn: classes, library, masjid, dorms, restaurant and even sport. I thanks the guy who showed us around and invit us to share a lunch with them. Daha fazla

İsmailağa camisinin arka tarafında kırmızı kilise diye hitap edilen rum lisesine varmadan hemen solda bulunuyor. Ayrıca kurs içerisinde bir de düğün salonu var. Muhafazakar insanların düğünlerinin yapabileceği bi alan. Kullanışlı ve ekonomik tavsiye ediyorum.

Rabbim evlatlarımıza nasip eder inşaallah ???? …

2023-09-28 Fatma

Öğrencilere Kur'an öğrenmeyi ve gerçek dinin kurallarını öğretmek için harika bir yer. Çocukların Kur'an öğrenmeye odaklanmasını ve diğer şeyleri öğrenmesini seviyorum. Bu okulda öğrenmek için ihtiyacınız olan her şey var: sınıflar, kütüphane, mescit, yurtlar, restoran ve hatta spor olanakları. Bize okulu gezdiren ve öğle yemeğini paylaşmamız için davet eden kişiye teşekkür ederim.

2023-09-28 Ahmet

İsmailağa camisinin arka tarafında kırmızı kilise diye hitap edilen rum lisesine varmadan hemen solda bulunuyor. Ayrıca kurs içerisinde bir de düğün salonu var. Muhafazakar insanların düğünlerinin yapabileceği bir alan. Kullanışlı ve ekonomik tavsiye ediyorum.

2023-09-28 Ayşe

Rabbim evlatlarımıza nasip eder inşaallah ????

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İsmailağa Kuran Kursu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?