Irmak yorumlar

Irmak yakın Irmak, Ankara - Kırıkkale yolu, Irmak, Yahşihan, Kırıkkale, Central Anatolia Region

  • Adres: 71452 Irmak/Yahşihan/Kırıkkale, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.932693, 33.39103

Irmak, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Irmak yorumlar

Ankara - Kars demiryolu üzerinde yer alan ve Irmak - Zonguldak demiryolunun başlangıç noktası olan istasyon, Anadolu - Bağdat Demiryolları (CFAB) Şirketi tarafından inşa edilerek 20 Kasım 1925'te hizmete girmiştir. Elektrifikasyon … Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Irmak Tren İstasyonu, çok güzel ve tarihi bir binaya sahiptir. İçerisi oldukça geniş ve ferah. Yerleşim ve dekorasyonu da çok güzel yapılmış. Hem içerideki oturma alanları hem de dışarıdaki bahçe oldukça keyifli. Buraya gelenler için rahat bir bekleyiş alanı sunulmuş.

2023-09-26 Fatma

Irmak Tren İstasyonu'nun yapısı ve dış görünümü oldukça güzel. İç mekan da oldukça temiz ve düzenli. Fakat fiyatlar biraz yüksek. Menü çeşitliliği de fazla değil. Biraz daha ekonomik olabilir.

2023-10-11 Ahmet

Irmak Tren İstasyonu'na gittiğimde çok hoş bir atmosferle karşılaştım. Çalışanlar oldukça güler yüzlü ve yardımcı. Treni beklerken keyifli bir vakit geçirdim. İçerdeki oturma alanları oldukça rahat ve konforlu.

2023-10-21 Mehmet

Irmak Tren İstasyonu, Ankara-Kars demiryolu üzerinde yer alıyor. Birçok güzel tren köşesi bulunuyor ve buradan tren beklemek çok keyifli oluyor. İçerisi çok temiz ve düzenli. Buraya gelmek her zaman çok büyük bir keyif oluyor.

2023-10-26 Zeynep

Irmak Tren İstasyonu'nun dış görünümü oldukça güzel. İç mekanda tarihi bir dokuya sahip. Atmosferi oldukça hoş. Yemek seçenekleri de oldukça çeşitli ve lezzetli. Fakat fiyatları biraz pahalı. Biraz daha ekonomik olabilir.

2023-10-31 Ali

Irmak Tren İstasyonu'na gelmeden önce internetten rezervasyon yaptırdım ve hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamladım. İstasyonda beklemek zorunda kalmadım. Tren saatine uygun bir şekilde geldim ve seyahatimi sorunsuz bir şekilde tamamladım. Çalışanlar oldukça yardımcı oldular.

2023-11-05 Selin

Irmak Tren İstasyonu'na giderken ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. İstasyon oldukça temiz ve güvenli bir ortam sunuyor. Tren saatleri düzenli ve personel çok yardımcı. Bekleme alanı da oldukça konforlu ve rahat.

2023-11-15 Güler

Irmak Tren İstasyonu, çok güzel bir manzaraya sahip. Treni beklerken dışarıdaki bahçede oturmak çok keyifli. İçerisi de oldukça temiz ve düzenli. Trenlerin gecikmesi sık sık yaşanan bir durum ama bu sorun dışında her şey çok güzel.

2023-11-20 Rahim

Irmak Tren İstasyonu'na gittiğimde çok güzel bir atmosferle karşılaştım. İçerisi oldukça temiz ve ferah. Yemek seçenekleri bol ve lezzetli. Personel de oldukça ilgili ve yardımcı. Buraya her gelimde memnun kalmaktayım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Irmak?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?