Inferno Jiu Jitsu yorumlar

Inferno Jiu Jitsu yakın Abdibey Sokağı, Eğitim Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34722

  • Adres: Eğitim Mahallesi, Abdi Bey Sok. Kentplus Kadıköy Stiesi, A Blok, 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 536 501 30 82
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 40.9907744, 29.0451797

Inferno Jiu Jitsu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Inferno Jiu Jitsu yorumlar

Loved this place, team is very friendly and full of talents. Professor Özdemir exceptional, you can see he cares for his students as family.

Başarılı bir hoca ve iyi bir takım ile çok sağlam antremanların yapıldığı bir dojo. BJJ öğrenmek isteyen her seviyeden sporculara tavsiye ederim

Takım çok iyi ve kibar insanlardan oluşuyor adeta bir aile ortamı mevcut. Takımın koçu Özdemir hoca yetenekli olduğu kadar örnek alınması gereken biri. Kesinlikle parçası olunması gereken bir aile, herkese tavsiye ederim :)

2023-09-24 Mert

Sevdiğim bir yer, takım çok dostça ve yetenekli insanlarla dolu. Özdemir hoca istisnai biriydi, öğrencilerine ailesi gibi davrandığını görebilirsiniz.

2023-09-24 Ayşe

Başarılı bir hoca ve iyi bir takım ile çok sağlam antremanların yapıldığı bir dojo. BJJ öğrenmek isteyen her seviyeden sporculara tavsiye ederim.

2023-09-24 Cem

Takım çok iyi ve kibar insanlardan oluşuyor adeta bir aile ortamı mevcut. Takımın koçu Özdemir hoca yetenekli olduğu kadar örnek alınması gereken biri. Kesinlikle parçası olunması gereken bir aile, herkese tavsiye ederim :)

2023-10-09 Ebru

Mükemmel bir dövüş sanatları okulu. Hem öğrencileriyle hem de antrenörleriyle aile gibi bir atmosfer var. Kendimi çok hoş karşılanmış hissettim ve dövüş yeteneklerimi geliştirmede büyük bir ilerleme kaydettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ali

İnanılmaz bir deneyim! Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulu şaşırtıcı bir yer. Antrenörler gerçek profesyoneller ve her seviyeden sporcuya yardımcı olmayı bilen mükemmel bir takıma sahipler. Okula gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-19 Aslı

Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulu gerçekten harika. Buradaki antrenmanlar çok etkileyici ve profesyonel. Hocalar gerçekten bilgili ve her öğrenciye bireysel ilgi gösteriyorlar. İyi bir atmosfere sahip olduğu için kendimi çok rahat hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Ömer

Bu okul gerçekten harika bir deneyim. Hocalar ve ekip gerçekten sıcaktı ve hepsi tam bir profesyonel. Eğitimlerim boyunca çok fazla ilerleme kaydettim ve kendime olan güvenim arttı. Herkese bu okulu kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Gamze

Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulu mükemmel bir yer. Hocalar harika ve gerçekten hepsi özverili. Atmosfer harika ve sıcak bir ortam var. Öğrenciler arasında güçlü bir dayanışma var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Umut

Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulu benim için büyük bir sürpriz oldu. Hoca ve ekip gerçek profesyoneller. Birçok şey öğrendim ve dövüş yeteneklerimi geliştirmede büyük bir ilerleme kaydettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Selin

Bu okulu seviyorum çünkü burada gerçek bir aile ortamı var. Hocalar ve ekip gerçekten samimi ve nazik insanlar. Antrenmanlar çok eğlenceli ve zorlu. Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulunu herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Can

Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulunda eğitim almak gerçekten harika bir deneyimdi. Hocalar ve ekip gerçekten yardımsever ve bilgili. Dövüş yeteneklerimde büyük bir ilerleme kaydettim ve kendime olan güvenim arttı. Tavsiye ederim.

2023-11-18 Beyza

Inferno Jiu Jitsu dövüş sanatları okulu gerçekten harika bir yer. Hocalar çok iyi ve ekip gerçekten profesyonel. Antrenmanlar çok sıkıcı değil, aksine çok eğlenceli. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Inferno Jiu Jitsu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?