İmera dağ cafe restorant yorumlar

İmera dağ cafe restorant yakın Çayırbağı Gülcana, Alazlı, Düzköy, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: Alazlı, 61390 Düzköy/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 535 852 80 87
  • Enlem, Boylam: 40.8626817, 39.3765342

İmera dağ cafe restorant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İmera dağ cafe restorant yorumlar

Burası Trabzon a biraz uzak bir yer iki farklı yol var. Biz Ordu tarafından girdik o yol baya kötüydü. Dönüşte direk Trabzon a gittik o yol fena değil bence. Manzarası için o yol çekilir ama. Biz serpme istemedik fiat olarak biraz pahalı … Daha fazla

Manzarası tek kelime ile EF-SA-NE. Kahvaltıya gitmek güzel olurdu fakat bizim vaktimiz olmadığı için sadece dibek kahvesi içtik. Sessiz sakindi biz oradayken, genel olarak nasıldır bilemiyorum. Yolunuz düşerse kesinlikle uğrayın. Trabzon'un … Daha fazla

Gayet ilgili çok samimi insanlar mekan güzel manzara süper günümüz fiyatlarına göre makul sayılır çok teşekkür ederim. En yakın zamanda görüşmek üzere . Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

Burası Trabzon'a biraz uzak bir yer iki farklı yol var. Biz Ordu tarafından girdik o yol baya kötüydü. Dönüşte direk Trabzon'a gittik o yol fena değil bence. Manzarası için o yol çekilir ama. Biz serpme istemedik fiat olarak biraz pahalı.

2023-09-21 Mehmet

Manzarası tek kelime ile EF-SA-NE. Kahvaltıya gitmek güzel olurdu fakat bizim vaktimiz olmadığı için sadece dibek kahvesi içtik. Sessiz sakindi biz oradayken, genel olarak nasıldır bilemiyorum. Yolunuz düşerse kesinlikle uğrayın. Trabzon'un.

2023-09-21 Fatma

Gayet ilgili çok samimi insanlar mekan güzel manzara süper günümüz fiyatlarına göre makul sayılır çok teşekkür ederim. En yakın zamanda görüşmek üzere.

2023-10-06 Ahmet

Mekanın manzarası gerçekten muhteşem. Yol biraz kötü olsa da manzara için değer. Fiyatları yüksek ama kaliteli ürünler sunuluyor. Personel ilgili ve güler yüzlü. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-11 Zeynep

Yemekleri çok lezzetli ve porsiyonlar da büyük. Ancak fiyatları biraz yüksek. Mekanın dekoru çok güzel ve huzurlu bir ortamı var. Personel de çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Mustafa

İmera Dağ Cafe Restoran'a gitmek için uzun bir yol kat etmemiz gerekti, ancak manzarası buna değerdi. Huzur dolu bir ortamda güzel bir kahvaltı deneyimi yaşadık. Personel ilgili ve hızlı hizmet verdi. Tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-10-21 Selin

Mekanın manzarası nefes kesici. Fakat yemeklerin fiyatı biraz pahalı. Servis biraz yavaştı. Personel güler yüzlü ve ilgili. Atmosferi çok hoştu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-26 Ali

İmera Dağ Cafe Restoran'da güzel bir akşam yemeği deneyimi yaşadık. Manzarası harikaydı ve atmosfer çok hoştu. Servis hızlı ve personel ilgiliydi. Fiyatlar da makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Emine

Mekanın manzarası muhteşemdi. Yemeklerin hepsi lezzetliydi. Ancak fiyatlar biraz yüksekti. Personel çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Atmosfer çok hoştu ve huzur verici bir ortamdı. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-05 Ahmet

İmera Dağ Cafe Restoran'a hava kararmadan gitmenizi öneririm. Manzarası muhteşem ama gece için aydınlatma yetersiz kalıyor. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Fiyatlar biraz yüksek. Personel ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Ayşegül

İmera Dağ Cafe Restoran'ın manzarası beni büyüledi. Yol biraz kötü ama manzara için değer. Kahvaltı için gitmek istiyordum ancak vaktimiz olmadığı için sadece kahve içtik. Personel ilgili ve hizmet hızlıydı. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-15 Mehmet

Yol biraz uzun ve kötü, ancak İmera Dağ Cafe Restoran'ın manzarası muhteşem. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar biraz yüksekti ama hizmet kalitesi iyi. Personel samimi ve yardımcı oldu. Memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İmera dağ cafe restorant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?