İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yorumlar

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yakın D877, İslamköy, İliç, Erzincan, Eastern Anatolia Region

  • Adres: 24710 Kuzkışla/Ilıç (İliç)/Erzincan, Türkiye
  • Telefon: +90 446 711 20 34
  • Web sitesi: ilic.meb.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 39.709675, 38.604855

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yorumlar
2023-09-29 Ayşe

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'ne geçtiğimiz hafta ziyaret ettim ve genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel nazikti ve bana yardımcı oldu. Konferans salonunda yapılan etkinlik benim için çok faydalıydı.

2023-09-29 Ahmet

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'ndeki tesisler oldukça güzel ve modern. Konferans alanı iyi donanımlı ve geniş. Çalışanlar nazik ve yardımseverler, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-09-29 Fadime

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'nde geçirdiğim zaman boyunca mükemmel bir deneyim yaşadım. Çok sayıda etkinlik ve program sunuluyor ve tesisler oldukça modern ve temiz. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Mehmet

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'nde bulunan tesisler oldukça iyi. Etkinlikler ve programlar genellikle ilginç ve bilgilendirici. Personel yardımsever ve profesyonel. Memnun kaldım.

2023-10-19 Sevgi

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'ne birkaç kez gitme fırsatım oldu ve her seferinde olumlu bir deneyim yaşadım. Tesisler modern ve temiz, personel nazik ve yardımsever. Değerli programlar sunuyorlar.

2023-10-24 Hüseyin

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'nde verilen hizmetten memnun kaldım. Tesisler oldukça iyi bakımlı ve güzel. Çalışanlar ihtiyaçlarınıza uygun programlar sunmak için çaba gösteriyorlar.

2023-10-29 Gülay

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'ne bir konferans için katıldım ve deneyimim oldukça olumlu oldu. Tesisler modern ve rahattı. Çalışanlar nazik ve yardımseverdiler. Genel olarak, iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-03 Kadir

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'ndeki etkinlikler oldukça ilginç ve değerli. Tesisler iyi donanımlı ve modern. Personel yardımsever ve profesyonel. Burada geçirdiğim her deneyim olumlu oldu.

2023-11-08 Selin

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'nde geçirdiğim zaman boyunca çok faydalı ve bilgilendirici etkinliklere katıldım. Tesisler güzel ve konforlu. Personel nazik ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Emre

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'ndeki tesisler oldukça modern ve iyi donanımlı. Personel profesyonel ve yardımsever. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-18 Gizem

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'nde geçirdiğim süre boyunca personelin yardımseverliğinden etkilendim. Tesisler temiz, rahat ve modern. Değerli programlar sunuyorlar.

2023-11-23 Şeref

İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Devlet Dairesi'nde geçen hafta bir seminere katıldım ve konaklamam boyunca oldukça memnun kaldım. Tesisler güzel ve modern, personel ise profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?