İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi yorumlar

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi yakın Sanayi Mahallesi, Şehitkamil, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27110

  • Adres: Sanayi, 60033. Cd. No:22, 27110 Şehitkamil/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 539 954 05 89
  • Enlem, Boylam: 37.0766915, 37.435527

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi yorumlar
2023-09-25 Ayşe

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'ne aracımı tamir ettirdim ve çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, tamir süresi de fazla uzun sürmedi. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcıydı ve samimiydi. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam çok hoştu. Fiyat olarak da çok makuldu. İlk izlenimim ve atmosferi de oldukça iyiydi. Tesisler ve olanaklar da iyi durumdaydı.

2023-09-25 Fatma

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'nden çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, tamir süresi de çok hızlıydı. Müşteri hizmetleri ve personel çok düşünceli ve yardımcıydı. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve kesinlikle tekrar tercih ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam çok hoş ve sıcaktı. Fiyat olarak da oldukça uygun ve makuldu. İlk izlenimim ve atmosferi de çok güzeldi. Tesisler ve olanaklar da çok temiz ve düzenliydi.

2023-10-10 Kadir

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'nde aracımı tamir ettirdim ve son derece memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel, tamir süresi de çok kısa sürdü. Müşteri hizmetleri ve personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Genel deneyimim harikaydı ve kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam çok modern ve lüks. Fiyat olarak da makul ve uygun seviyelerdeydi. İlk izlenimim ve atmosferi de çok hoştu. Tesisler ve olanaklar da çok kaliteliydi.

2023-10-15 Nur

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'nden çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, tamir süresi de oldukça kısaydı. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcı ve nazikti. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve tekrar gitmek isterim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam da çok güzeldi. Fiyat olarak da oldukça uygun ve hesaplıydı. İlk izlenimim ve atmosferi de hoştu. Tesisler ve olanaklar da iyi düzeydeydi.

2023-10-25 Gamze

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'ne aracımı bakıma götürdüm ve oldukça memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, beklemek için çok uzun süre geçmeden halledildi. Müşteri hizmetleri ve personel de çok yardımcıydı. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve tekrar tercih ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam çok hoştu. Fiyat olarak da çok uygun fiyatlara tamirat yapıyorlar. İlk izlenimim ve atmosferi de oldukça pozitifti. Tesisler ve olanaklar da temiz ve düzgün.

2023-10-30 Osman

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'nden oldukça memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel, tamir süresi oldukça kısa sürdü. Müşteri hizmetleri ve personel de çok profesyonel ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı ve kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam oldukça lüks ve şıktı. Fiyat olarak da uygun ve makul seviyelerdeydi. İlk izlenimim ve atmosferi de oldukça güzeldi. Tesisler ve olanaklar da kaliteliydi.

2023-11-09 Elif

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'nden oldukça memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi mükemmel, tamir süresi de çok kısa sürdü. Müşteri hizmetleri ve personel de çok ilgili ve yardımcıydı. Genel deneyimim harikaydı ve kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam da çok güzeldi. Fiyat olarak da uygun ve hesaplıydı. İlk izlenimim ve atmosferi de hoştu. Tesisler ve olanaklar da temiz ve düzenliydi.

2023-11-19 Oğuz

İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi Oto Tamir Atölyesi'nden çok memnun kaldım. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi, tamir süresi de oldukça hızlıydı. Müşteri hizmetleri ve personel çok ilgili ve yardımcıydı. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve kesinlikle tekrar tercih ederim. Ayrıca, dekorasyon ve ortam da hoştu. Fiyat olarak da oldukça uygun seviyelerdeydi. İlk izlenimim ve atmosferi de güzeldi. Tesisler ve olanaklar da temiz ve düzenliydi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İkra Otomotiv Oto Tamir Bakım Servisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?